- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.406
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.241
bu sefer ben okumak istiyorum bir şey diyeceğini sanmıyorum arkadaşımızın neticede her cüzü okumak istiyor herkes eninde sonunda 30.cüzü alacağız öyle değil mi?
embriyolarım öldü transfere gidemedim kafam çok yerinde değil o duaları izniniz olursa bu seferlik ben okumak isterim ..
amin canım tevekküllü olmaya çalışıyorum Rabbimin bana biçtiği sınavı layıkıyla atlatmaya çalışıyorum duarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsunCanim Allah sabir versin, insallah tez vakitte salih saliha evlatlarin olsun. Her ne kadar zor olsada vardir bunda da bir hayir.
Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde evlatlarını nasip etsin inşallah.bu sefer ben okumak istiyorum bir şey diyeceğini sanmıyorum arkadaşımızın neticede her cüzü okumak istiyor herkes eninde sonunda 30.cüzü alacağız öyle değil mi?
embriyolarım öldü transfere gidemedim kafam çok yerinde değil o duaları izniniz olursa bu seferlik ben okumak isterim ..
Imanin her daim imtihanindan güclü olsun insallah. Rabbim cümlemizden razi olsun. Bu sabrinin mükafatini hayirlisiyla alacaksin canim, elinden geldigince güclü olmaya calis, dualara saril.amin canım tevekküllü olmaya çalışıyorum Rabbimin bana biçtiği sınavı layıkıyla atlatmaya çalışıyorum duarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun
amin canım inşallah bu sefer canım çok yandı ama Rabbim beterinden sakınsın yine de tevekkül göstermeye çabalıyorumAllah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde evlatlarını nasip etsin inşallah.
Dualarını et Rabbi'ne sığın canım inanıyorum ki Rabbim sabrını ölçüyor sonra inşallah Ol diyecektir dualarıma seni de eklicem inşallah canım.amin canım inşallah bu sefer canım çok yandı ama Rabbim beterinden sakınsın yine de tevekkül göstermeye çabalıyorum
2.CÜZÜ ALABİLİRİM CANIM HEP SENİN ARKANDAN GELİYORDUM YİNE ÖYLE OLSUN5.HATİM LİSTEMİZ 01.03.2016 (Son Okuma Tarihi 7 MART 2016)
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
1. cüzeilenn
2. cüz
3. cüz
4. cüz
5. cüz
6. cüz
7. cüz
8. cüz-Lisaaa-
9. cüz (tilavet secdesi)
10. cüz
11. cüz
12. cüz
13. cüz (tilavet secdesi)
14. cüz (tilavet secdesi)
15. cüz (tilavet secdesi)
16. cüz (tilavet secdesi)
17. cüz (tilavet secdesi)E-brulim
18. cüz
19. cüz (tilavet secdesi 2 adet)
20. cüz
21. cüz (tilavet secdesi)
22. cüz
23. cüz (tilavet secdesi)
24. cüz (tilavet secdesi)
25. cüz
26. cüz
27. cüz (tilavet secdesi)
28. cüz
29. cüz
30. cüz (tilavet secdesi 2adet)bayanhope
2.CÜZÜ ALABİLİRİM CANIM HEP SENİN ARKANDAN GELİYORDUM YİNE ÖYLE OLSUN
Canım bende 5. Cüzü alabilir miyimKızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?
Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır
Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?
(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)
Hannaz @Avrenim @altunn @sultan1356 Z zencefiltarcin @hsevda @tubatesbih mor868061 @arzm61 @guzbahar E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope @mrym99 vesselam_ @GURBET KUSU Veson -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr @goxall
Bende seni öpüyorum canım benim Allahın izniyle hemen okumaya başlayacağımay canım benim öperim seni çok
güzel kalplim benimm yazıyorum 2ye
Canım bende 5. Cüzü alabilir miyim
Ben katılıyorum canim 26.cüzü alabilirimKızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?
Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır
Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?
(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)
Hannaz @Avrenim @altunn @sultan1356 Z zencefiltarcin @hsevda @tubatesbih mor868061 @arzm61 @guzbahar E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope @mrym99 vesselam_ @GURBET KUSU Veson -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr @goxall
Ben 5-9-11 -8 okudum bunlar dışındaay canım benim öperim seni çok
güzel kalplim benimm yazıyorum 2ye
Ben 5-9-11 -8 okudum bunlar dışında
Tatlim bende 26.cüzü alıyorum olur mu3.cüzü yazdım canım
hamilemisin?