- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.281
amin canım benim Allah razı olsunEs Selâm arkadaşlar , vermiceeem vermicem diye tuttururmuşum, neyse kurban olurum Allaha her şey onun kısmetiyle ve dilemesiyle oluyor ,ben almış olsam bile 6sı
na kadar imkân yok bitiremezdim ,namaz iznindeyim ,bayanhope kardeşim duâlarım seninle cüźü sen al oku bitanem ,Allah dualarını emeklerini karşılıksız bırakmasın canım benim Allaha emanet olun eilenn sana da kolay gelsin arkadaşım Allah razı olsun canım
ben katilacagim canim insallah nasibimde hangi cüz varsa o olsunKızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?
Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır
Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?
(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)
Hannaz Avrenim @altunn @sultan1356 @lilyumdelisi Saye- @tubatesbih @mor868061 @arzm61 @guzbahar @E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope M mrym99 @aysemzumram @GURBET KUSU Veson -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr G goxall
Kızlar daha önce yazdınız biliyorum ama rica etsem tekrar bildirirmisiniz?
Okumak için son günümüz 7 mart pazartesi olacaktır
Buna göre 5.hatime katılmak isteyenler bu yorumu yanıtlayıp bana dönüş yapabilirmi?
(hangi cüzleri istediğinizi de ayrıca belirtebilirsiniz)
Hannaz Avrenim @altunn @sultan1356 @lilyumdelisi Saye- @tubatesbih @mor868061 @arzm61 @guzbahar @E-brulim @gulbera @Sealand bayanhope M mrym99 @aysemzumram @GURBET KUSU Veson -Lisaaa- @Nautilus @Enfal97 @Senfonim C cansu_tr G goxall
canımben katilacagim canim insallah nasibimde hangi cüz varsa o olsun
canım 2.cüzü ben aldım hatta okumaya başladım sen 27yi alsan olur mu ?2 yada 27 yi alabilr miyim?eilenn
Canım 27.cüzü alabilir miyim5.HATİM LİSTEMİZ 01.03.2016 (Son Okuma Tarihi 7 MART 2016)
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
1. cüzeilenn
2. cüz
3. cüz
4. cüz
5. cüz
6. cüz
7. cüz
8. cüz-Lisaaa-
9. cüz (tilavet secdesi)
10. cüz
11. cüz
12. cüz
13. cüz (tilavet secdesi)
14. cüz (tilavet secdesi)
15. cüz (tilavet secdesi)
16. cüz (tilavet secdesi)
17. cüz (tilavet secdesi) @E-brulim
18. cüz
19. cüz (tilavet secdesi 2 adet)
20. cüz
21. cüz (tilavet secdesi)
22. cüz
23. cüz (tilavet secdesi)
24. cüz (tilavet secdesi)
25. cüz
26. cüz
27. cüz (tilavet secdesi)
28. cüz
29. cüz
30. cüz (tilavet secdesi 2adet)
Allah şifa versin inşallah bir an evvel annen sağlığına kavuşurkızlar ben çıkıyorum annecimin yanına gidiyorum inşallah
hayırlısıyla ameliyatı atlatır inşallah
kısmet olursada yarın listenin son halini yayınlarım listeye bakıp kalan cüzleri alabilirsiniz..
Ben tüm yazınları okuyamadım,Aylin dah önce hangi cüzü istemiştiniz diye sorunca ben de önceden belirttiğim için 27 dedim :) 30.cüzü isteyen oldu mu
127.sayfaya bak istersen canım şimdi ben listeyi güncellemeyim sadece ayline yardım etmek amaçlı bugünlük öyle bakıyorum listeyeBen tüm yazınları okuyamadım,Aylin dah önce hangi cüzü istemiştiniz diye sorunca ben de önceden belirttiğim için 27 dedim :) 30.cüzü isteyen oldu mu
Allah yardımcısı olsun canım hayırlısıyla atlatır inşallahkızlar ben çıkıyorum annecimin yanına gidiyorum inşallah
hayırlısıyla ameliyatı atlatır inşallah
kısmet olursada yarın listenin son halini yayınlarım listeye bakıp kalan cüzleri alabilirsiniz..
yok canım silinmemiş 30.cüz senin30.cüzü ben almıştım silinmiş listede
29 ister misin canımBana dilediğiniz cüzü verin kızlar o zaman fark etmez benim için