Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Canım bugün mü son ben anlamadım onu

Selam arkadaşlar ben cüzümü okudum bitirdim Allah kabûl etsin , Allah rızası için , Peygamberimizin Aziz ruhu için ve GURBET KUSU arkadaşımıza onun tipinde kardeşlerime bu sitede bulunan bulunmayan tanıdığım tanımadığım tüm evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimin dualarının kabûl olması niyetiyle okudum ve Rabbime teslim ettim Allah kabûl etsin Amin eilenn

Canım 4. hatmin son günü bugünmüydü ben okumak için reglimin bitmesini bekliyorum

29.cüzü bende tamamladım çok şükür Rabbim kabul eder inşallah Rabbim herkese hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlat hayırlı ömür nasip etsin Rabbim hepimizi imandan Kur'an'dan namazdan zikirden duada ayırmasın inşallah okuduğumuz hatim önce Allah'ın rızasını kazanmak için ve başta Peygamberimiz (sav) olmak üzere gelmiş geçmiş bütün Müslümanların kabirlerini nur eylesin ... amin inşallah amin hayırlı akşamlar

13. Cüzümü dün gece bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah tilavet secdesini de yaptım
5. Hatime devam ediyorum bilgi veriym dedim :)

3. Hatmin duasını okuyan arkadaşların isimlerini anarak hem Arapça hem Türkçe Yaptım Rabbim kabul etsin inşallah

4. Hatmin Duası için okundu listesinin bitmesini bekliyorum inşallah

5. Hatimde de Allahtan mani olmazsa Katılmak isterim ne zaman başlanacak ben 5-8-9-11 . Cüzleri okudum onlar dışında verilirse sevinirim.

1. Senfonim okudu
2. G goxall
3. eilenn
4. Enfal97
5. Nautilus
6. Nautilus
7. -Lisaaa-
8. Veson okudu
9. @lilyumdelisi okudu
10. GURBET KUSU
11. @aysemzumram okudu
12. M mrym99 okudu
13. bayanhope okudu
14. Sealand
15. gulbera
16. E-brulim
17. G guzbahar okudu
18. A arzm61
19. H HERA0312
20. mor868061 okudu
21. tubatesbih
22. altunn okudu
23. @hsevda
24. @lilyumdelisi okudu
25. sultan1356
26. Avrenim okudu
27. altunn
28. G goxall
29. Avrenim C cansu_tr okudu
30. Hannaz okudu

Eilenn gelene kadar listeyi düzenlemek istedim okumayan arkadaşlar ne durumdasınız?

21. cüzü okudum cnm cok sukur

canım ben 4. hatıme katılmamıştım 5. hatım başladıysa okumka ısterım

Cnm bu 4. Hatim bir haftadır okunuyor cuma sondu aslında ama mazeretlerden dolayı bugüne kadar sarktı anlaşılan sen okudun eski mesajlarda okudum mesajını görmedim o Yüzden cnm
25 yine bana dustu yasasin okundu bilin a.k.etsin yarin okurum canm
canım ben 4. hatıme katılmamıştım 5. hatım başladıysa okumka ısterım
listeyi ben yapmadım 15 te senin ismin yazıyor eilenn in mesajında bu 4. Hatim okuyabiliyorsan okumaya başlayabilirsin cnm

ilk 3 hatımde okumustum ama 4. hatımde cüz almadım canım o yuzden karısıklık olmasın :) 5. hatım basladı mı

gulbera cnm bak sana eilenn in mesajını atıyorum sayfa 106 15 te senin ismin yazıyor anlaşılan 4. Hatme Katılmak kısmetinde varmış 15 i okur musun cnm çok geciktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…