- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 42
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
- #1.081
Canım çok sağolun anlayışınız için,okuyamadım zaten devamını,Allah hepimizin gönlüne göre versin,yeni haftada yeni hatim olursa devam etmek isterim,29.cüzü alabilirim uygun olursa
inşallah transferin başarıyla gerçekleşir canım benimArkadaşlar günaydın,bugün saat 10.00da transferim var,dualarınızı esirgemeyin lütfen
Hadi hayirlisi insallah hayirla sonuçlanır transferin.Rabbim Yar ve Yardimcin olsun.Mujdeni alırız insallah.Arkadaşlar günaydın,bugün saat 10.00da transferim var,dualarınızı esirgemeyin lütfen
canım artık bebeğin seninle inşallah. Rabbim ona can versin kan versin. Önce hamilelik müjdeni sonra doğum müjdeni alalım inşallah.. dualarım seninle canımArkadaşlar günaydın,bugün saat 10.00da transferim var,dualarınızı esirgemeyin lütfen
Rabbim yanında olsun insaAllah .. Güzel haberler verirsin bizlere... Aminnn su güzel cuna günü gününde ettiğimiz dualarımizi geri çevirme Allahim insaAllahArkadaşlar,beşinci güne bir embriyo kalmış,onu da aldık geldik eve,bekleme süreci başladı,hayırlısı bakalım,desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim
canım ben 29. cüzü okuyorum bilginiz olsun işyerinde okumak biraz zor oluyor ara ara okuyorum namazlardan sonraCanım çok sağolun anlayışınız için,okuyamadım zaten devamını,Allah hepimizin gönlüne göre versin,yeni haftada yeni hatim olursa devam etmek isterim,29.cüzü alabilirim uygun olursa
İnşallah canim allah razı olsun. Şu anki plana göre Martin 5 inde transferim var. İlaçlara başladık rabbimin izniyle... Rabbim hepimize mucizelerimizi nasip etsin ınşallah. . Oo kadar heyecanlıyım ki anlatamam..Kuzummm Rabbimden ümidini kesme sakin Ol dedi mi oluverir ne menapoz olursun ne de yaşının önemi kalır. Inşallah tedavin olumlu gider ve Rabbim evlat sahibi olmanı nasip eder ve isteyen tum kardeslerimize de yasatir bu duyguyu.Dualarima seni de katiyorum. Müjdeli haberini alırız insallah.Allah yar ve yardimcin olsun canim benim.Aminnnn
İnşallah canim güzel haberlerini alacağız. Hamile kaldigim tedavim de bir arkadas vardı. Benim 4 embriyom vardı hepsini transfer ettik. 5. Güne bekliyecek durumumuz yoktu 2. Gün transferiydi. Bir diğer arkadasin tek embriyosu vardı. Oda 2. Gün onu transfer ettirdi. İkimizde hamile kaldık. Benim 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Diğer arkadasimin tek embriyosu 2 ye bölündü. Mart ayında tek yumurta ikizi annesi olacak inşallah. Rabbim ne derse o olur. Bizim içinde bu kullarım sağlıklı hayırlı evlatlarin annesi olacak desin inşallahArkadaşlar,beşinci güne bir embriyo kalmış,onu da aldık geldik eve,bekleme süreci başladı,hayırlısı bakalım,desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim