Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Mune Mune iyi geceler konumuzda etiket yapıyorum fakat çoğu arkadaşımız etiket bildirimini alamadığını söylüyor bir yerde yanlışlık mi yapiyorum yoksa bir sorun mu var musait oldugunuzda yardimci olmanızı rica ediyorum
eilenn,
vereceğim linke tıklayın: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/alert-preferences
Orada "Mesajında seni etiketledi" diye bir seçenek göreceksiniz, onun işaretli olup olmadığını kontrol edin, işaretli değilse işaretleyip en alttaki "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basın.

canımcımm 24. ve 29. cüzlerimiz alınmadı istediğini alıp okuyabilirsin.
canımcımm 24. ve 29. cüzlerimiz alınmadı istediğini alıp okuyabilirsin.
Canım ben sürpriz bir şekilde mazeretli oldum. Haftaya olmam gerekiyordu son döneme göre. Kusura bakma okumayı çok istemiştim aslında. .. Kızlar bu arada yarın transfer startı vermek için doktora gidiyorum. 2 embriyom beni bekliyor rabbimin izniyle. Ne olur dualariniza beni de alın. .. yaşımdan ve eşime verdiğim sözden dolayi bu son tedavim. Olmazsa burada nokta koyacağım istemesemde. Zaten menepoz a da az kaldi. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah

Canım ben sürpriz bir şekilde mazeretli oldum. Haftaya olmam gerekiyordu son döneme göre. Kusura bakma okumayı çok istemiştim aslında. .. Kızlar bu arada yarın transfer startı vermek için doktora gidiyorum. 2 embriyom beni bekliyor rabbimin izniyle. Ne olur dualariniza beni de alın. .. yaşımdan ve eşime verdiğim sözden dolayi bu son tedavim. Olmazsa burada nokta koyacağım istemesemde. Zaten menepoz a da az kaldi. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah
Kuzummm Rabbimden ümidini kesme sakin Ol dedi mi oluverir ne menapoz olursun ne de yaşının önemi kalır. Inşallah tedavin olumlu gider ve Rabbim evlat sahibi olmanı nasip eder ve isteyen tum kardeslerimize de yasatir bu duyguyu.Dualarima seni de katiyorum. Müjdeli haberini alırız insallah.Allah yar ve yardimcin olsun canim benim.Aminnnn

iyi akşamlar arkadaşlar benim sizden bir ricam var. ben kayınvalidem ve kayınpederim için hatim başladım .
arkadaşım yardım ediyordu rahatsızlanmış 7,8,9 10 cüz ü okuyamamış. bana yardımcı olurmusunuz. pazar gecesi duasını toplucam allah nasip ederse.
Hafta sonu okuyabilirim sanırım bir tane okumaya başlayınca ve bitirince seni etiketlerim cnm

eilenn eilenn Z zencefiltarcin kızlar 26.cüzümü okudum Rabbim kabul etsin inşallah,3.hatmin duasını da yaptım,29.cüze de başladım ama sadece Mülk Suresini okuyabildim,devam etmeye çalışırım ama malum yarın transfer günüm,söz veremiyorum maalesef

eilenn eilenn Z zencefiltarcin kızlar 26.cüzümü okudum Rabbim kabul etsin inşallah,3.hatmin duasını da yaptım,29.cüze de başladım ama sadece Mülk Suresini okuyabildim,devam etmeye çalışırım ama malum yarın transfer günüm,söz veremiyorum maalesef

Kendini zorlama canim C cansu_tr canim arkadaşımızın kaldığı yerden devam edebilirmisin

Allah büyük canim vardır erken olman da da bir hayır insallah transferin hayırla sonuçlanir dualarım seninle hep kalbimdesin dualarimdasin sakin olumsuz düşünme herseyin hayırlısını versin insallah rabbim

Allah kabul etsin cnm.
Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hayirla sonuçlanır transferin.Amin

Mazeretli olduğum için ve hatmin gecikmesini istemediğim için annem benim adıma 20. cüzü okudu. Mazeretim bitince 3. hatmin hatim duasını yapacağım. Rabbim dualarımızı kabul etsin eilenn eilenn

X