- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.406
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayat zor gerçekten yine de halimize bin şükür.
Kırdıysam seni özür dilerim canım ya üzmek istemedim gerçekten
Allah yolunu açık etsin canım inşallah istediğin yerlerde olursun bu kadar dolu vaktin var ama Allah'ı unutmuyorsun gerçekten tebrik ediyorum seni hep böyle devam et inşallah canım.Amin canım sağolasın çok şükür halimize
Yok canım rica ederim kariyer diye diye kendi başımı yicem
Allah yolunu açık etsin canım inşallah istediğin yerlerde olursun bu kadar dolu vaktin var ama Allah'ı unutmuyorsun gerçekten tebrik ediyorum seni hep böyle devam et inşallah canım.
tebrik ederim canim saglikla büyüt bebegini bizede dua et bol bolCanlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
insallah canim aminnAynen cnm hamile iken bir hatim yapılmalı imiş inşallah bu arada hamile kalırız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Rabbim uzun, sağlıklı ve hayırlı ömürler versin bebeğineCanlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
eilenn seni tebrik ederim bu yogunlukta bize ve hatmede vakit ayiriyorsun Allah razi olsun sinavinda basarilar dilerim simdiden
3.HATİM LİSTEMİZ 03.02.2016
27/28/29/ cüzlerimiz henüz alınmadı
Aynı cüz denk gelip sıra değiştirmek isteyen arkadaşlarım lütfen çekinmeden bildirsin
1. Cuz G goxall
2. CuzNautilus
3. CuzNautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)
4. CuzSealand
5. Cuz Z zencefiltarcin
6. Cuzvesselam_
7. Cuzbayanhope
8. Cuz G guzbahar
9. Cuz (Tilavet Secdesi)Veson
10. Cuzeilenn
11. Cuz-Lisaaa-
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi)E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi)Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi)betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi)tubatesbih
18. Cuzwhiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet)GURBET KUSU
20. CuzEnfal97
21. Cuz (Tilavet Secdesi)Saye-
22 . Cuzmor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi)altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61
25. CuzSenfonim
26. CuzAvrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz
29. Cuz
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet)Hannaz
yer varsa beni de ekleyebilir misin
canım ben 3. hatimin 20. cüzünü de okudum eklersen sevinirim allah kabul etsin inşallah...canım 27. cüze yazdım seni