Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Evet uygun ben aksilik olmazsa bir günde bile bitiririm sorun yok o zaman Rabbim hatimlerimizi kabul etsin inşallah bitirince bildirim Yaparım
Can'ım eğer vakit kalmazsa ben okurum senin yerine de haber etmen yeter

Tmm cnm çok Sağol bir aksilik olursa bildirim Yaparım ama hedefim bütün cüzleri okuyup kendim de hatim yapmış olmak :)
veson canim ayni seyi düsünüyorum bende bütün cüzleri okumak istiyorum insallah hem okumam gelissin hemde hatim yapayim

Canlar selamlar Nautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
çok sevindim canım,,,benim için yavruna sımsıkı sarıl ve öp,,,sağlıkla büyüsün inşallah size de Rabbim evladının kokusuyla dolu hayırlı bir ömür nasip etsin,,,çok geçmiş olsun..

Canım bana yine 11.cüzü yazmışsın istersen bana başka cüz ver karışacak gibi.
2.hatimimizin duasını yaptım Allah kabul etsin inşallah canım

Canlar selamlar Nautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Anali babalı saglikla hayirla huzurla büyütün insallah yavrunuzu .Bol sütlü bol uykulu gunleriniz geceleriniz olur inşallah.
Rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah.

Canım bana yine 11.cüzü yazmışsın istersen bana başka cüz ver karışacak gibi.
2.hatimimizin duasını yaptım Allah kabul etsin inşallah canım

canım biz seninle aramızda anlaşıp değiştirdik zaten listeye yazmadıysam unutmuşum iş yoğunluğu ders yoğunluğu sınav stresi ev sorumluluğu her seferinde yorum yapınca üzülüyorum gerçekten

3.HATİM LİSTEMİZ 04.02.2016

27/29/ cüzlerimiz henüz alınmadı

Aynı cüz denk gelip sıra değiştirmek isteyen arkadaşlarım lütfen çekinmeden bildirsin

1. Cuz G goxall
2. Cuz Nautilus
3. Cuz Nautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)
4. Cuz Sealand
5. Cuz Z zencefiltarcin
6. Cuz @aysemzumram
7. Cuz bayanhope
8. Cuz G guzbahar
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Veson
10. Cuz -Lisaaa-
11. Cuz eilenn
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi) E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi) Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih
18. Cuz whiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) GURBET KUSU
20. Cuz Enfal97
21. Cuz (Tilavet Secdesi) Saye-
22 . Cuz mor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi) altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61
25. Cuz Senfonim
26. Cuz Avrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz Avrenim
29. Cuz
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz

canım biz seninle aramızda anlaşıp değiştirdik zaten listeye yazmadıysam unutmuşum iş yoğunluğu ders yoğunluğu sınav stresi ev sorumluluğu her seferinde yorum yapınca üzülüyorum gerçekten
Yok canım üzülecek ne var bunda olur mu öyle şey ben okumaya başlıcamda unutursun ondan başlarsın diye uyarmak istedim

Yok canım üzülecek ne var bunda olur mu öyle şey ben okumaya başlıcamda unutursun ondan başlarsın diye uyarmak istedim

ben hafta sonu okuyabiliyorum canım
çünkü her sabah 7 de evden çıkıyorum 3 vesait işe gidiyorum
akşam 6da işten çıkıyorum 10 a kadar dersteyim
eve gelmem gece 11 o saatten sonrada hiç halim kalmıyor

ben hafta sonu okuyabiliyorum canım
çünkü her sabah 7 de evden çıkıyorum 3 vesait işe gidiyorum
akşam 6da işten çıkıyorum 10 a kadar dersteyim
eve gelmem gece 11 o saatten sonrada hiç halim kalmıyor
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayat zor gerçekten yine de halimize bin şükür.
Kırdıysam seni özür dilerim canım ya üzmek istemedim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…