- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Can'ım eğer vakit kalmazsa ben okurum senin yerine de haber etmen yeterEvet uygun ben aksilik olmazsa bir günde bile bitiririm sorun yok o zaman Rabbim hatimlerimizi kabul etsin inşallah bitirince bildirim Yaparım
Tmm cnm çok Sağol bir aksilik olursa bildirim Yaparım ama hedefim bütün cüzleri okuyup kendim de hatim yapmış olmak :)Can'ım eğer vakit kalmazsa ben okurum senin yerine de haber etmen yeter
veson canim ayni seyi düsünüyorum bende bütün cüzleri okumak istiyorum insallah hem okumam gelissin hemde hatim yapayimTmm cnm çok Sağol bir aksilik olursa bildirim Yaparım ama hedefim bütün cüzleri okuyup kendim de hatim yapmış olmak :)
Aynen cnm hamile iken bir hatim yapılmalı imiş inşallah bu arada hamile kalırız Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahveson canim ayni seyi düsünüyorum bende bütün cüzleri okumak istiyorum insallah hem okumam gelissin hemde hatim yapayim
Allah analı babalı büyütsün Bebeğini maşallahCanlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
çok sevindim canım,,,benim için yavruna sımsıkı sarıl ve öp,,,sağlıkla büyüsün inşallah size de Rabbim evladının kokusuyla dolu hayırlı bir ömür nasip etsin,,,çok geçmiş olsun..Canlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Canlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Canım bana yine 11.cüzü yazmışsın istersen bana başka cüz ver karışacak gibi.3.HATİM LİSTEMİZ 03.02.2016
27/28/29/ cüzlerimiz henüz alınmadı
Aynı cüz denk gelip sıra değiştirmek isteyen arkadaşlarım lütfen çekinmeden bildirsin
1. Cuz G goxall
2. CuzNautilus
3. CuzNautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)
4. CuzSealand
5. Cuz Z zencefiltarcin
6. Cuz @aysemzumram
7. Cuzbayanhope
8. Cuz G guzbahar
9. Cuz (Tilavet Secdesi)Veson
10. Cuzeilenn
11. Cuz-Lisaaa-
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi)E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi)Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi)betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi)tubatesbih
18. Cuzwhiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet)GURBET KUSU
20. CuzEnfal97
21. Cuz (Tilavet Secdesi)Saye-
22 . Cuzmor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi)altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61
25. CuzSenfonim
26. CuzAvrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)
28. Cuz
29. Cuz
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet)Hannaz
Anali babalı saglikla hayirla huzurla büyütün insallah yavrunuzu .Bol sütlü bol uykulu gunleriniz geceleriniz olur inşallah.Canlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Canlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Canım bana yine 11.cüzü yazmışsın istersen bana başka cüz ver karışacak gibi.
2.hatimimizin duasını yaptım Allah kabul etsin inşallah canım
Yok canım üzülecek ne var bunda olur mu öyle şey ben okumaya başlıcamda unutursun ondan başlarsın diye uyarmak istedimcanım biz seninle aramızda anlaşıp değiştirdik zaten listeye yazmadıysam unutmuşum iş yoğunluğu ders yoğunluğu sınav stresi ev sorumluluğu her seferinde yorum yapınca üzülüyorum gerçekten
Yok canım üzülecek ne var bunda olur mu öyle şey ben okumaya başlıcamda unutursun ondan başlarsın diye uyarmak istedim
Allah anali babali buyutsun canim. Hayirli ugurlu olsunCanlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayat zor gerçekten yine de halimize bin şükür.ben hafta sonu okuyabiliyorum canım
çünkü her sabah 7 de evden çıkıyorum 3 vesait işe gidiyorum
akşam 6da işten çıkıyorum 10 a kadar dersteyim
eve gelmem gece 11 o saatten sonrada hiç halim kalmıyor
Canlar selamlarNautilus umun da dedigi gibi suktolsun iyiyiz. Insallah 6 hafta sonra hatimlere yildirim gubi donucem