- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Tamamdır canım, sağolun. Rabbim hatimimizi kabul etsin inşallah.Bütün cüzler bittikten sonra hatim duasını okuyoruz canım lisaa açıklamış sağolsun
eilenn Bir mahsuru olmazsa diğer arkadaşların da rızasıyla yeni listede 1.cüzü alabilir miyim..Hatta eksık kalırsa 2.cüzü de alabilirim
Es selâmün Aleyküm kardeşlerim , ben bu Hatmi Cüzü öncelikle Allah rızası için , sonra Peygamber Efendimizin Aziz Ruhu için ve sonraGURBET KUSU ve onun topiğndeki , bu sitede bulunan dilekleri aynı olan tüm kardeşlerime , daha sonra tanıdığım tanımadığım evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimin Allahtan dualarının tez kabûl olması için okudum Allah kabûl etsin Amin eilenn okuduum kardeşim
Rabbim yar ve yardımcın olur inşallah canım benim inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olabilirsin dilerim Allahtan bu sıkıntılı günlerin karşılığı hayırlı evlat olur inşallah hayırlı günler olur inşallahGünaydın arkadaşlar,ikinci tüp bebek tedavisine başladık,daha önce OHSS geçirdiğim için süreç benim için sıkıntılı geçiyor,çok tedbirli ilerliyoruz,halsizliğim de oluyor bu sıralar,henüz cüzlerimi okuyamadım ama cumaya kadar bitireceğim inşallah,kusura bakmayın lütfen,haklarınızı helal edin
Günaydın arkadaşlar,ikinci tüp bebek tedavisine başladık,daha önce OHSS geçirdiğim için süreç benim için sıkıntılı geçiyor,çok tedbirli ilerliyoruz,halsizliğim de oluyor bu sıralar,henüz cüzlerimi okuyamadım ama cumaya kadar bitireceğim inşallah,kusura bakmayın lütfen,haklarınızı helal edin
sen hakkını helal et bende aynı fikirdeyim sıkıştırma kendini okuyamayacak olduğunda benden herzaman yardım isteyebilirsin senin adına senin niyetine okurum inşallah.. inşallah burdan güzel haberlerini de almak nasip olu hamilelik boyunca hatimine devam edersin...Günaydın arkadaşlar,ikinci tüp bebek tedavisine başladık,daha önce OHSS geçirdiğim için süreç benim için sıkıntılı geçiyor,çok tedbirli ilerliyoruz,halsizliğim de oluyor bu sıralar,henüz cüzlerimi okuyamadım ama cumaya kadar bitireceğim inşallah,kusura bakmayın lütfen,haklarınızı helal edin
3.HATİM LİSTEMİZ 09.02.2016
Son gün konusunda şartlama değil ama bu hatimimiz biraz geç başladığı ve mazeretlere denk geldiği için bu cuma ya kadar bitirelim inşallah
birde kimseyi listeden çıkartmak almamak gibi bir durum yok canlarım kimsenin bir kaygısı olmasın bu konuda..
cuma günü 4.hatim dağıtımı yapılır allahın izniyle
1. Cuz G goxall
2. CuzNautilus OKUNDU
3. CuzNautilus (papyonkılıklı arkadaşımızın niyetine)OKUNDU
4. CuzSealand OKUNDU
5. Cuz @lilyumdelisiOKUNDU
6. Cuz @aysemzumramOKUNDU
7. Cuzbayanhope OKUNDU
8. Cuz G guzbahar OKUNDU
9. Cuz (Tilavet Secdesi)Veson
10. Cuz @lisaa-89
11. Cuzeilenn
12. Cuz C cansu_tr
13. Cuz (Tilavet Secdesi) H HERA0312
14. Cuz (Tilavet Secdesi)E-brulim
15. Cuz (Tilavet Secdesi)Zeynep G
16. Cuz (Tilavet Secdesi)betul8516
17. Cuz (Tilavet Secdesi)tubatesbih
18. Cuzwhiterose00
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet)GURBET KUSU OKUNDU
20. CuzEnfal97 OKUNDU
21. Cuz (Tilavet Secdesi) @hsevda
22 . Cuzmor868061
23. Cuz (Tilavet Secdesi)altunn
24. Cuz (Tilavet Secdesi) A arzm61 OKUNDU
25. CuzSenfonim OKUNDU
26. CuzAvrenim
27. Cuz (Tilavet Secdesi)gulbera OKUNDU
28. CuzAvrenim
29. Cuz M mrym99
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet)Hannaz
kacinci hatim canim bu cuz kamissa bitane ben alayim ama cuma okuyabilirim olurmu2. hatimin hatim duasını yaptım. 22. cüzü de okudum. Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa versin inşallah. Rabbim kabul etsin.
kacinci hatim canim bu cuz kamissa bitane ben alayim ama cuma okuyabilirim olurmu