Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Rabbim annenin ve bütün hastalarımızın yardımcısı olsun Ya Şafi ismiyle şifa versin benim annemde 6 ay kan tedavisi görmüştü vücudunda hiç kan kalmamıştı çok şükür atlattık 3 yıl geçti çok şükür inşallah anneninde sonuçları temiz çıkar canım benim Yüce Rabbim sizede sabır ve güç kuvvet versin amin inşaAllah

3.hatim listesini ben takip edeceğim canım iyiki toparlamışsın allah razı olsun senden

devam etmek isteyenler salı gününe kadar beni etiketleyerek yorum yapsın ki sıraya göre cüz dağıtacağım
3. Hatmin cüzleri de Dağıtılacak mı bir yandan cnm senin için zor olmazsa.bir kaç güne regl gelecek o zamana bitiririm belki diye sordum:)

inşallah canım benim bugün bol bol okudum anacığına ...hala da okuyorum bugünü annene ayırdım ...

Aminn Aminnn Aminn inşallah Allah razı olsun hepinizden iyiki burada sizlerleyım.Size de çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha göstermesin inşallah

Rabbim kolay doğum nasip eder insallah saglikla hayirla alırsın yavrunu kucağına insallah cnm. Allah yar ve yardimcin olsun.Dualarimdasin...

Rabbim kolay doğum nasip eder insallah saglikla hayirla alırsın yavrunu kucağına insallah cnm. Allah yar ve yardimcin olsun.Dualarimdasin...

Allah senden de razı olsun. Okumamıza vesile oldun. Rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsın ınsallah.Güzel haberlerınle gel ınsallah

2.HATİM SON DURUM 01.02.2016

Arkadaşlar bir hatam olursa affola

Okuduğu halde isminin yanında okundu yazmayanlar beni etiketleyerek okudum yazabilir mi?

Bütün okumalar bitip duamızı yaptıktan sonra 3.hatim listemizi paylaşacağım.

1. Cuz Zeynep G OKUNDU (Allah kabul etsin)
2. Cuz G guzbahar OKUNDU ( Allah kabul etsin)
3. Cuz adyas
4. Cuz feraheymen OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
5. Cuz Veson OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
6. Cuz bayanhope OKUNDU ( Allah Kabul Etsin)
7. Cuz H HERA0312 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
8. Cuz sultan1356 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cuz (Tilavet Secdesi) Enfal97
10. Cuz papyonkilikli OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cuz @lisaa-89 OKUDU (Allah kabul etsin)
12. Cuz eilenn OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
13. Cuz (Tilavet Secdesi) Senfonim OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
14. Cuz (Tilavet Secdesi) @aysemzumram OKUNDU ( Allah kabul etsin)
15. Cuz (Tilavet Secdesi) tubatesbih OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cuz (Tilavet Secdesi) Sealand OKUNDU (Allah kabul etsin)
17. Cuz (Tilavet Secdesi) gulbera OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
18. Cuz Nautilus OKUNDU ( Allah kabul Etsin)
19. Cuz (Tilavet Secdesi 2adet) @meryemkursun OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
20. Cuz altunn
21. Cuz (Tilavet Secdesi) Z zencefiltarcin OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
22 . Cuz whiterose00
23. Cuz (Tilavet Secdesi) mor868061 OKUNDU ( Allah kabul etsin)
24. Cuz (Tilavet Secdesi) C cansu_tr OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
25. Cuz @hsevda
26. Cuz Avrenim OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
27. Cuz (Tilavet Secdesi) betul8516 OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
28. Cuz GURBET KUSU OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cuz G goxall OKUNDU (Allah kabul etsin)
30. Cuz (Tilavet Secdesi2adet) Hannaz OKUNDU (Allah kabul Etsin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…