-
- Konu Sahibi papyonkilikli
Rabbim annenin ve bütün hastalarımızın yardımcısı olsun Ya Şafi ismiyle şifa versin benim annemde 6 ay kan tedavisi görmüştü vücudunda hiç kan kalmamıştı çok şükür atlattık 3 yıl geçti çok şükür inşallah anneninde sonuçları temiz çıkar canım benim Yüce Rabbim sizede sabır ve güç kuvvet versin amin inşaAllahAminn..Allah razı olsun .Korkulu günlerımız başladı...Allah ım inşallah sizin Dua larınız vesılesıyle tertemiz çıkarsın Annemın sonucunu.Ağzınıza dilinize yüreğinize sağlık.İyiki varsınız
3. Hatmin cüzleri de Dağıtılacak mı bir yandan cnm senin için zor olmazsa.bir kaç güne regl gelecek o zamana bitiririm belki diye sordum:)3.hatim listesini ben takip edeceğim canım iyiki toparlamışsın allah razı olsun senden
devam etmek isteyenler salı gününe kadar beni etiketleyerek yorum yapsın ki sıraya göre cüz dağıtacağım
3. Hatmin cüzleri de Dağıtılacak mı bir yandan cnm senin için zor olmazsa.bir kaç güne regl gelecek o zamana bitiririm belki diye sordum:)
varsin zaten :) ama rumuzunla :)Dua listene beni de ekle
inşallah canım benim bugün bol bol okudum anacığına ...hala da okuyorum bugünü annene ayırdım ...Size de çok geçmiş olsun.Bende sizi çok iyi anlıyorum.. : ( Allah ım bir daha göstermesin inşallah..Annelerımıze de Tüm hastalara şifa versin Rabbim... Allah binlerce kez razı olsun sizlerden, dua larımızı kabul etsın.İnşallah güzel haberlerlerle gelirim o gün buraya
Rabbim annenin ve bütün hastalarımızın yardımcısı olsun Ya Şafi ismiyle şifa versin benim annemde 6 ay kan tedavisi görmüştü vücudunda hiç kan kalmamıştı çok şükür atlattık 3 yıl geçti çok şükür inşallah anneninde sonuçları temiz çıkar canım benim Yüce Rabbim sizede sabır ve güç kuvvet versin amin inşaAllah
Rabbim kolay doğum nasip eder insallah saglikla hayirla alırsın yavrunu kucağına insallah cnm. Allah yar ve yardimcin olsun.Dualarimdasin...Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
Rabbim kolay doğum nasip eder insallah saglikla hayirla alırsın yavrunu kucağına insallah cnm. Allah yar ve yardimcin olsun.Dualarimdasin...Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
Beni hatim niyetimde yalniz birakmadiginiz icin hepinizden yaradanim razi olsun. Inanin hepiniz duamdasiniz duamda olacaksiniz. Bi sure hatimlere katilamayacagim insallah hersey yolunda giderse bi sure sonra tekrar devam etmek uzere araniza tekrar katilacagim.
yorum yapanları bir kağıda sırasıyla yazıyorum 2.hatim ile karışmaması için burada henüz paylaşmıyorum
2.hatim bitsin inşallah en kısa sürede 3.hatim listemizi yayınlayacağım
Canlar hepinizden Allah razi olsun. Rabbim nasip ederse yarin doguma gidiyorum. Akliniza geldigim herhangi bir zamanda dualarinizda bana da yer verin.
eilenn banada 1. Ya da 28.cuzu yazar misin canim
Allah senden de razı olsun. Okumamıza vesile oldun. Rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsın ınsallah.Güzel haberlerınle gel ınsallah
3.hatime devam edecekmisiniz?
Allah senden de razı olsun. Okumamıza vesile oldun. Rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsın ınsallah.Güzel haberlerınle gel ınsallah
cok tesekkurler arkadaslar. Rabbim gonlunuzun muradini versinpapyonkilikli Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini Kucağına almayi nasip etsin insallah eilenn 3 Hatim e beni de eklermisin canim