- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
-
- Konu Sahibi papyonkilikli
RABBİM BEBİŞLERİNİ SENİNLE DAİM KILSIN,,,benim de yarın histereskopim var şubatta da 2.tedavim başlayacak inşallah,,,hakkımızda hayırlısı ..Ben cuzumu (30.) Carsamba gunu okuyacagim insaallah. Okumayacak sanilmasin diye bildireyim dedim.
Kizlar benim icin dua edermisiniz. Tup bebek tedavisi goruyorum, Sali gunu transferim var insaallah
Yuregine agzina saglik arkafasim yaziyorum simdi.papyonkilikli arkadasim 12. Cuz okudum Rabbim kabul etsin dualarimizi
Ilk sayfada var tatlımpapyonkilikli canım son tabloyu bi koyuversene görelim neler kalmış
Canim ilk sayfadan takip edebilirsin ilk mesajda ama simdi tekrar koyayim.papyonkilikli canım son tabloyu bi koyuversene görelim neler kalmış
Tamam canim. Ben sadece sordum bir kisiye bile uymasa erken tarihe almayiz.Bende ancak hafta sonuna okurum mazeretim var. Pazara yani 24 üne kadar süre verirseniz çok iyi olur.
Tamam canim duzeltiyorum hemen. Allah kabul etsin.@papyonkiliklicanım bizSealand ile birlikte 15. cüzu okuduk. rabbim kabul etsin inşallah hepimizin duasını.
Canim benimbde arapcam cok iyi degil cok yavas ve hatali okuyorum o nedenle ben latin harflerinden okuyorum. Kendi hatmimi de buradaki cuzu de oyle yaptim. Sn bilirsin tabi ama okumak ne olursa olsun daha iyiymis gibi geliyor bana.Kizlar ben arapcayi yeni ogrendimde mukabele acip takip edebiliyorum ama kendi kendime zor okuyorum. Mukabele acip mi takip edeyim sizce yoksa turkcesinden mi okuyayimpapyonkilikli
Cnm mukabeleden takip et ama onunla birlikte sen de oku hem Arapça'n gelişir hem de daha sevaplı olur.kuranı açıp bakmak bile sevapKizlar ben arapcayi yeni ogrendimde mukabele acip takip edebiliyorum ama kendi kendime zor okuyorum. Mukabele acip mi takip edeyim sizce yoksa turkcesinden mi okuyayimpapyonkilikli
canımmm keşke haber verseydim helal et hakkını lütfenbenide ekleyin bem biliyorum kurani kerim arapca okuyorum kizlar bileydim daha once katilrdim
tm arkdsim olsun bidahkine inslh yeni gordum topigi hemen yzyim dedim allh kabul etsin inslh dualrinza eklersenz sevinirimcanımmm keşke haber verseydim helal et hakkını lütfenşu anda liste tamamlandı ikinci listeye nasip edr inşallah Rabbim... çok özür dilerim
tabii ki canım her zaman...tm arkdsim olsun bidahkine inslh yeni gordum topigi hemen yzyim dedim allh kabul etsin inslh dualrinza eklersenz sevinirim