Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

Canlar son durum ;
1. Cüz - papyonkilikli papyonkilikli OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
2. Cüz - @jonguil OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
3. Cüz - Avrenim Avrenim (Ebru) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
4. Cüz - Nautilus Nautilus OKUDU (Allah Kabul Etsin)
5. Cüz - tubatesbih tubatesbih
6. Cüz - gulbera gulbera OKUNDU (Allah Kabul Etsin)
7. Cüz - eilenn eilenn
8. Cüz - @lilyumdelisi OKUDU (Allah Kabul Etsin)
9. Cüz - Senfonim Senfonim
10. Cüz - bayanhope bayanhope (Pınar) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
11. Cüz - Veson Veson (Tuğba) OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
12. Cüz - A arzm61 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
13. Cüz - @meryemkursun OKUDU (Allah Kabul Etsin)
14. Cüz - betul8516 betul8516 OKUDU (Allah Kabul Etsin)
15. Cüz - G guzbahar & Sealand Sealand OKUDU (Allah Kabul Etsin)
16. Cüz - Avrenim Avrenim (Neslihan)
17. Cüz - adyas adyas OKUDU (Allah Kabul Etsin)
18. Cüz - M meleek9090
19. Cüz - sevdakusum sevdakusum OKUDU ( Allah Kabul Etsin)
20. Cüz - whiterose00 whiterose00
21. Cüz - mor868061 mor868061
22. Cüz - altunn altunn
23. Cüz - C cansu_tr
24. Cüz - Enfal97 Enfal97
25. Cüz - @aysemzumram OKUDU (Allah Kabul Etsin)
26. Cüz - -Lisaaa- -Lisaaa- (Gizem) OKUDU (Allah Kabul Etsin)
27. Cüz - Saye- Saye- OKUDU (Allah Kabul Etsin)
28. Cüz- Hannaz Hannaz OKUDU (Allah Kabul Etsin)
29. Cüz - I Irmak-986
30. Cüz- G goxall

kızlar eşim çok dua ediyrum diye öğretici kuranı kerim almış bir sayfada hem türkçe hem arapça yazıyor arapça okumayı bilmiyorum ama allahın izniyle öğrenirim inşallah çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim.

kızlar eşim çok dua ediyrum diye öğretici kuranı kerim almış bir sayfada hem türkçe hem arapça yazıyor arapça okumayı bilmiyorum ama allahın izniyle öğrenirim inşallah çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim.
Ne güzel canım ya hayırlı olsun ne güzel bir eş maşallah bu kadar mutluysan zaten Allah'ın izniyle öğrenirsin canım çok sevindim adına ihmal etme öğren mutlaka zor değil emin ol başta çok ağır okursun yavaş yavaş ilk okumayı nasıl öğrendiysek öyle olur sonra hızlanırsın inşallah canım dua edelim senin için

Ne güzel canım ya hayırlı olsun ne güzel bir eş maşallah bu kadar mutluysan zaten Allah'ın izniyle öğrenirsin canım çok sevindim adına ihmal etme öğren mutlaka zor değil emin ol başta çok ağır okursun yavaş yavaş ilk okumayı nasıl öğrendiysek öyle olur sonra hızlanırsın inşallah canım dua edelim senin için

allah razı olsun ne güzel yazmışsınız..
eşim çok iyi insandır merhametlidir rabbim bin kere razı olsun ondan..
ikimizde bu hafta sonu öğrenmek için okumaya başlayacağız inşallah aslında daha önce ikimizde biliyorduk ama işte maalesef hayat okumaya okumaya .. :KK43: unuttum demeye o kadar utanıyorum ki anlatamam..
inşallah sizlerinde güzel dilekleri ve dualarıyla tekrardan okuyup bol bol dualar edeceğiz

ikimizde bu hafta sonu öğrenmek için okumaya başlayacağız inşallah aslında daha önce ikimizde biliyorduk ama işte maalesef hayat okumaya okumaya .. :KK43: unuttum demeye o kadar utanıyorum ki anlatamam..
inşallah sizlerinde güzel dilekleri ve dualarıyla tekrardan okuyup bol bol dualar edeceğiz
Maşallah canım maşallah.
Olsun canım utanma Rabbim affeder inşallah niyetlenmişsiniz artık inşallah ikinizde hemen öğrenirsiniz eskisi gibi.
Sana tavsiyem unutmamak için mesela Amener Rasulu onu arapçadan her akşam yatsıdan sonra oku hem harfler aklında kalır ya da ne bileyim başka sureler sırf arapçayı unutmamak için canım hayırlı olsun inşallah.

Maşallah canım maşallah.
Olsun canım utanma Rabbim affeder inşallah niyetlenmişsiniz artık inşallah ikinizde hemen öğrenirsiniz eskisi gibi.
Sana tavsiyem unutmamak için mesela Amener Rasulu onu arapçadan her akşam yatsıdan sonra oku hem harfler aklında kalır ya da ne bileyim başka sureler sırf arapçayı unutmamak için canım hayırlı olsun inşallah.

inşallah inşallah çok sağolun tavsiyenizi eşimle de paylaşacağım

Masalllaahhh ne kadar da guzel. Eger onceden biliyorsan okumaya basladigin anda yavas yavas hatirliyorsun eskiden ben de sular seller gibi okurdum hatta babam kiskanirdi o okuyamazdi da ama simdi okadar yavasladim ve hata yapiyorum ki. Insallah ben de tekrardan baslayacagim. Buarada kurani kerim ogrenmek icin uygulamalar var. Google playden indirebilirsin elifba yaz cikar onlar da yardim eder sana.

Masalllaahhh ne kadar da guzel. Eger onceden biliyorsan okumaya basladigin anda yavas yavas hatirliyorsun eskiden ben de sular seller gibi okurdum hatta babam kiskanirdi o okuyamazdi da ama simdi okadar yavasladim ve hata yapiyorum ki. Insallah ben de tekrardan baslayacagim. Buarada kurani kerim ogrenmek icin uygulamalar var. Google playden indirebilirsin elifba yaz cikar onlar da yardim eder sana.

inşallah bizde en kısa sürede okumayı öğreniriz inşallah sizde başlarsınız :) eşimin aldığı kuranı kerim kitabımızda birde hangi cüz hangi sayfadan ayetten başlıyor hepsini yazıyor o kadar güzel ki :)

Masallah Allah kötü gozden korusun

X