- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 42
- Konu Sahibi papyonkilikli
papyonkilikli 3. cüzü okudum cnm rabbim kabul eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen ekliyorum kuzumpapyonkilikli 3. cüzü okudum cnm rabbim kabul eder inşallah
Allah kabul etsin, yazıyorum hemen.17.cüzü okudum
ekliyorum canım Allah kabul etsin.papyonkilikli 27. cüzü okudum canim Allah kabul etsin insallah. benim gibi evlat hasreti cekenlere hayirli saglikli evlat versin, vatanimiza milletimize dirlik düzenlik versin, askerimize polisimize güc kuvvet versin insallah
Ne güzel canım ya hayırlı olsun ne güzel bir eş maşallah bu kadar mutluysan zaten Allah'ın izniyle öğrenirsin canım çok sevindim adına ihmal etme öğren mutlaka zor değil emin ol başta çok ağır okursun yavaş yavaş ilk okumayı nasıl öğrendiysek öyle olur sonra hızlanırsın inşallah canım dua edelim senin içinkızlar eşim çok dua ediyrum diye öğretici kuranı kerim almış bir sayfada hem türkçe hem arapça yazıyor arapça okumayı bilmiyorum ama allahın izniyle öğrenirim inşallah çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim.
Ne güzel canım ya hayırlı olsun ne güzel bir eş maşallah bu kadar mutluysan zaten Allah'ın izniyle öğrenirsin canım çok sevindim adına ihmal etme öğren mutlaka zor değil emin ol başta çok ağır okursun yavaş yavaş ilk okumayı nasıl öğrendiysek öyle olur sonra hızlanırsın inşallah canım dua edelim senin için
Maşallah canım maşallah.allah razı olsun ne güzel yazmışsınız..
eşim çok iyi insandır merhametlidir rabbim bin kere razı olsun ondan..
ikimizde bu hafta sonu öğrenmek için okumaya başlayacağız inşallah aslında daha önce ikimizde biliyorduk ama işte maalesef hayat okumaya okumaya .. unuttum demeye o kadar utanıyorum ki anlatamam..
inşallah sizlerinde güzel dilekleri ve dualarıyla tekrardan okuyup bol bol dualar edeceğiz
Maşallah canım maşallah.
Olsun canım utanma Rabbim affeder inşallah niyetlenmişsiniz artık inşallah ikinizde hemen öğrenirsiniz eskisi gibi.
Sana tavsiyem unutmamak için mesela Amener Rasulu onu arapçadan her akşam yatsıdan sonra oku hem harfler aklında kalır ya da ne bileyim başka sureler sırf arapçayı unutmamak için canım hayırlı olsun inşallah.
Rica ederim canım Allah yardımcınız olsuninşallah inşallah çok sağolun tavsiyenizi eşimle de paylaşacağım
kızlar eşim çok dua ediyrum diye öğretici kuranı kerim almış bir sayfada hem türkçe hem arapça yazıyor arapça okumayı bilmiyorum ama allahın izniyle öğrenirim inşallah çok duygulandım sizlerle paylaşmak istedim.
Masalllaahhh ne kadar da guzel. Eger onceden biliyorsan okumaya basladigin anda yavas yavas hatirliyorsun eskiden ben de sular seller gibi okurdum hatta babam kiskanirdi o okuyamazdi da ama simdi okadar yavasladim ve hata yapiyorum ki. Insallah ben de tekrardan baslayacagim. Buarada kurani kerim ogrenmek icin uygulamalar var. Google playden indirebilirsin elifba yaz cikar onlar da yardim eder sana.allah razı olsun ne güzel yazmışsınız..
ikimizde bu hafta sonu öğrenmek için okumaya başlayacağız inşallah aslında daha önce ikimizde biliyorduk ama işte maalesef hayat okumaya okumaya .. unuttum demeye o kadar utanıyorum ki anlatamam..
inşallah sizlerinde güzel dilekleri ve dualarıyla tekrardan okuyup bol bol dualar edeceğiz
Masalllaahhh ne kadar da guzel. Eger onceden biliyorsan okumaya basladigin anda yavas yavas hatirliyorsun eskiden ben de sular seller gibi okurdum hatta babam kiskanirdi o okuyamazdi da ama simdi okadar yavasladim ve hata yapiyorum ki. Insallah ben de tekrardan baslayacagim. Buarada kurani kerim ogrenmek icin uygulamalar var. Google playden indirebilirsin elifba yaz cikar onlar da yardim eder sana.
Yok canim ne gec kalmasi daha var son zamana. Allah kabul etsin.23.cüz tamamdır canım çok şükür okudum biraz geç kaldım ama kusura bakmayın
Masallah Allah kötü gozden korusunallah razı olsun ne güzel yazmışsınız..