- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- Konu Sahibi papyonkilikli
papyonkilikli canım 26.cüzümü okudum Allah'im kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn agzina saglik canim yaziyorum.papyonkilikli canım 26.cüzümü okudum Allah'im kabul etsin inşallah
Aminnnnn aminnnn aminnnn. Allahim kabul etsin insalllaaaahhh...papyonkilikli Allahız izniyle 10.cüzü bitirdim son ayetini akşam ezanıyla okudum Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallh yüreklerimizi ağrıtan ne varsa okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah..
Canım 2. Cuzumu okudum allah kabul etsin inşaallahAminnn agzina saglik canim yaziyorum.
canımşuanda hiç cüz kalmadı hepsi dağıtıldı ama belki okuyamayan olur o zaman sana haber veririm ya da ikinci listeyi de nasip eder Rabbim o zaman haber veririm.Ne güzel bir fikir! Ben de okuyabilirim canım
aminnnAllahım kabul etsin inşallah..Canım 2. Cuzumu okudum allah kabul etsin inşaallah
ayyy hadi maşalllaahhh son basamağa kadar gelmişsin Zirveyi de görürsün inşallahhhh... :) şiödiden meyve yemeye başla özellikle armut kabızlığa tek çare. transfer sonrası ananas ve kabak çekirdeğini zaten duymuşsundur. süt yoğurt mutlaka öyle dümdüz de yatma sakın rahmi germe hafif ayaklarını kendine çek uzanmış şekilde yat. ya bir de bir muhallebi gibibişi var ben onu yaptım hep de tavsiye ediyorum ne kadar doğrudur bilemem. her sabah 1 kaşık buğday nişastası göz kararı süt ve şeker kaynayıncaya kadar karıştırdım muhallebi olunca kahvaltıda onu yedim...Ben cuzumu (30.) Carsamba gunu okuyacagim insaallah. Okumayacak sanilmasin diye bildireyim dedim.
Kizlar benim icin dua edermisiniz. Tup bebek tedavisi goruyorum, Sali gunu transferim var insaallah
hayirli olsun arkadaşım insallah Rabbim dualarini kabul buyurur kolaylıkla saglikli evlat sahibi olursun tez vakitte.senin için Ayetel kursi inşirah felak nas okudum .Rabbim senin ve isteyen tüm arkadaşlarımın kucaklarini saglikli bebislerle doldursun insallah.Ben cuzumu (30.) Carsamba gunu okuyacagim insaallah. Okumayacak sanilmasin diye bildireyim dedim.
Kizlar benim icin dua edermisiniz. Tup bebek tedavisi goruyorum, Sali gunu transferim var insaallah
Cnm insallah bebegin sana tutunur guzel haberlerini aliriz Rabbim yardimcin olsunBen cuzumu (30.) Carsamba gunu okuyacagim insaallah. Okumayacak sanilmasin diye bildireyim dedim.
Benim icin sorun degil cnmcanlar okunmadı niye sayalım zaten 25 i son gün yetişirse cuma dedik endişe etmeyin. ama size birşey sormam gerekiyor son günü 24 e ya da 23 e çeksek sorun olur mu?
Arkadaşım insallah trasferin iyi geçer sonun da hayirlisi si ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bende ay sonunda inşallah yapacağım hayırlısı olsun isteyen herkese Rabbim versinBen cuzumu (30.) Carsamba gunu okuyacagim insaallah. Okumayacak sanilmasin diye bildireyim dedim.