Her turlu dilek istek ama en onemlisi Allah Rizasi icin benimle hatime baslayacak arkadaslar var mi?

herkesten özür diliyorum şu ana kadar her hatime katıldım ve ilk defa böyle uzattım,, mazeretli değildim yalan atamam bazı nedenlerden başına oturamadım haftaiçi işten 20.00-22.00 arası çıktım geçen,, haftaa iş değiştiriyorum onun için iş toparlamam gerekti haftasonu da yoğundum maalesef,, bu akşam bitiricem herkesten tekrar özür diliyorum

herkesten özür diliyorum şu ana kadar her hatime katıldım ve ilk defa böyle uzattım,, mazeretli değildim yalan atamam bazı nedenlerden başına oturamadım haftaiçi işten 20.00-22.00 arası çıktım geçen,, haftaa iş değiştiriyorum onun için iş toparlamam gerekti haftasonu da yoğundum maalesef,, bu akşam bitiricem herkesten tekrar özür diliyorum
Özür dilenecek bir şey yok demek ki şimdiye kadar nasip değilmiş canım önemli olan haber vermek ..

senin durumunu zaten biliyorum canım benim farkındaysan senin isminin yanında '' okuyacak '' yazıyor mesaj atmamın sebebi belki okumuşsundur diye sormaktı kimseyi kırmak yada üzmek yada yargılamak benim haddime değil...
Yok kırılmadım sen de Allah Rıza'sı için uğraşıyorsun sana kırılmam hata olur ben bazen bildirimleri görmüyorum Hakkı'nı helal et

8.HATİM LİSTESİ SON OKUMA GÜNÜ 01.05.2016
1.ve 2.cüz @lisaa-89 OKUNDU
3.cüz Enfal97 Enfal97 OKUNDU

4.cüz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
5.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
6-7. cüz Veson Veson OKUNDU
8.cüz Enfal97 Enfal97 OKUNDU

9.cüz (tilavet sevdesi) C cansu_tr OKUNDU
10.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
11.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
12. ve 13. cüz G guzbahar ( 13.cüz tilavet secdesi) OKUNDU
14.cüz (tilavet secdesi) Sealand Sealand OKUNDU
15.cüz Saye- Saye- (tilavet secdesi)
16.cüz Saye- Saye-
(tilavet secdesi)
17.cüz (tilavet secdesi) A arzm61 OKUNDU

18.cüz Senfonim Senfonim OKUNDU
19.cüz (tilavet secdesi 2 adet ) Senfonim Senfonim OKUNDU

20.cüz Veson Veson OKUNDU
21.cüz (tilavet secdesi) bayanhope bayanhope OKUNDU
22.cüz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
23.cüz (tilavet secdesi) Hannaz Hannaz OKUNDU
24.cüz (tilavet secdesi) G goxall OKUNDU
25.cüz papyonkilikli papyonkilikli OKUNDU
26.cüz gulbera gulbera OKUNDU
27.cüz (tilavet secdesi) eilenn eilenn OKUNDU

28.cüz sultan1356 sultan1356 OKUNDU
29.cüz vesselam_ vesselam_ OKUNDU
30. cüz Nautilus Nautilus (tilavet secdesi 2 adet ) OKUNDU
hanımlar günaydın hayırlı sabahlar Miraç kandilimiz mübarek olsun Saye- Saye- hanıma nasıl ulaşacağımı bilmiyorum napmam gerektiğini de bilmiyorum

Hanımlar 2 cüz kaldı arkadaşa mesaj da attım cevap yazmadı yerine okuyalım mı napalım bugün bitsin istiyorum lütfen fikrinizi söyleyin ?

maalesef alamadım dün kendisine mesaj da attım dün siteye de girmiş ama bana cevap vermedi inanın napmam gerektiğini bilmiyorum
cansu hanim dün ben siteye hic girmedim 24 saat nöbetim vardi ayrica etiketler bana hic gelmiyor mazeretliydim tek cüzüm kaldi papyonkiliklaya yazdim iki gün önce onuda bu gün okuyacagim

Sıkıntı olursa okuyabilirim arkadaşım evdeyim elim boş bu gün böyle Zaman'larda yardımlaşırız sorun olmaz bence

Sıkıntı olursa okuyabilirim arkadaşım evdeyim elim boş bu gün böyle Zaman'larda yardımlaşırız sorun olmaz bence
sagol canim okurum ben bi saate mazeretim denk geldi bide üst üste nöbetler okuyamadim.. topice bi kac zaman girmeyince bildirim de gelmedi bana

sagol canim okurum ben bi saate mazeretim denk geldi bide üst üste nöbetler okuyamadim.. topice bi kac zaman girmeyince bildirim de gelmedi bana
sizin sayfanıza tıkladığımda en son zaman olarak dün 12:00 yazıyordu canım . okuyacağınıza göre bugün hatmimiz bitiyor herkes akşama duasını yapabilir çok şükür Rabbime

X