- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.881
Allah kabul etsin canım hayırla gidip gelsinler inşallahKızlar sizden önemli bir ricam var. Whiteroseden sonra 2 arkadas kaliyor. Annemle babam yarin umreye gidiyor insallahhhh. Bu iki arkadaşin duasini hızlıca okusakta kabeye göndersek annem orda hocalariyla dualasa. Annem haber bekliyor. Yani diyeceğim kabede dualamak bu c.tesiye kadar iki arkadaşınkinide bitirebilirmiyiz ne dersiniz?
Amin cnm inşallah sıksak biraz dişimizi bitirebiliriz gibi geliyo. P.teside olabilirAllah kabul etsin canım hayırla gidip gelsinler inşallah
ben bitirebilirmiyim bilmiyorum destek kuvvet gerekebilir :)
deneyelim canım ben elimden geleni yaparım inşallahAmin cnm inşallah sıksak biraz dişimizi bitirebiliriz gibi geliyo. P.teside olabilir
Benim icin cok iyi okur canm bana uyar yani...annecigine rica etsem benim icinde dua etseKızlar sizden önemli bir ricam var. Whiteroseden sonra 2 arkadas kaliyor. Annemle babam yarin umreye gidiyor insallahhhh. Bu iki arkadaşin duasini hızlıca okusakta kabeye göndersek annem orda hocalariyla dualasa. Annem haber bekliyor. Yani diyeceğim kabede dualamak bu c.tesiye kadar iki arkadaşınkinide bitirebilirmiyiz ne dersiniz?
Amin canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin; insallah Rabbim tüm dualarimizi kabul eder, ben burada birbirimize edilen dualarin cok etkili olduguna inaniyorum,cunku cok saf niyetle yapiyoruz vesvese olmadan.Insallah senin ve burdaki herkesin bebegim oldu ya da dualarim kabul edildi diye haberlerini de aliriz.Canım öncelikle gözün aydin. Rabbim sağlıkla sıhhatle anali babali bebeğini büyütmeni, hatta torunlarınizin da muruvvetini görmeyi nasip etsin. Çok mutlu oldum. Duan içinse allah bin kere razı olsun senden.. sana tek bir şey söyleyeceğim. Kardeşimin eşi de bu hafta doğum yaptı. Benim de maşallah bir yegenim oldu. Ama inan gelinimize bile diyemedim bana dua et diye.. çeşitli sebeplerden gizli saklı tedavilerden. O yüzden duan o kadar kıymetli ki benim için. . İnan ağlayarak yazıyorum bunları. Hakkını Helal et. Duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim benim de anne olmamı ve hayırlı sağlıklı bir evladımin olmasını nasip eder inşallah. .
Hepiniz hakkınızı helal edin dua kardeslerim...
Yetisemedigin yerde soyle canmAllah kabul etsin canım hayırla gidip gelsinler inşallah
ben bitirebilirmiyim bilmiyorum destek kuvvet gerekebilir :)
tamam canım yardımcı oluyosunuz çok saolun.Yetisemedigin yerde soyle canm
Sevindim canim allah tamamina erdirsin ins.mutlulugunuz daim olsuntamam canım yardımcı oluyosunuz çok saolun.
Allah nasip kısmet ederse yakın zamanda nişanım var :) o yüzden yetiştiremiyorum bu aralar. dualarınızı esirgemeyin :)
amin Canım benim Allah razı olsunSevindim canim allah tamamina erdirsin ins.mutlulugunuz daim olsun
canım Allah kabul etsin, ben elimden geleni yaparım ama yetisemeyebilirim 4 dua grubum var çalışıyorum ve aynı zamanda okul işlerim var o yüzden bu ara yetistirmekte çok zorlanıyorum inşallah Allahın izniyle bitirmeye çalışırım ama eksik olursa zorlanirsam yazarım gönlünden geçen olursa yardım eder diyeKızlar sizden önemli bir ricam var. Whiteroseden sonra 2 arkadas kaliyor. Annemle babam yarin umreye gidiyor insallahhhh. Bu iki arkadaşin duasini hızlıca okusakta kabeye göndersek annem orda hocalariyla dualasa. Annem haber bekliyor. Yani diyeceğim kabede dualamak bu c.tesiye kadar iki arkadaşınkinide bitirebilirmiyiz ne dersiniz?
Sagol canim guzel dileklerin icin,Allah razi olsun.Hayırlı uğurlu canim saglikla sihhatle büyüsün inşallah çok sevindim. Normal dogum mu yaptın?
Ben de bitiririm diye dusunuyorum canim insallah.Allah kabul etsin umrelerini bu arada.Kızlar sizden önemli bir ricam var. Whiteroseden sonra 2 arkadas kaliyor. Annemle babam yarin umreye gidiyor insallahhhh. Bu iki arkadaşin duasini hızlıca okusakta kabeye göndersek annem orda hocalariyla dualasa. Annem haber bekliyor. Yani diyeceğim kabede dualamak bu c.tesiye kadar iki arkadaşınkinide bitirebilirmiyiz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?