- Konu Sahibi Patronicee
- #1.921
Rabbim korusun inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bebeğinle beraber Allah a emanet olunOlması kızlar kanamam çok ,parçalar geliyor düşük yapiyorum. Çok uzgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim korusun inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bebeğinle beraber Allah a emanet olunOlması kızlar kanamam çok ,parçalar geliyor düşük yapiyorum. Çok uzgunum
Kanamayla beyaz şeffaf bir şey geldi keseydi bence .güzel haberlerin yok maalesef dua edin bana :-(Rabbim korusun inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bebeğinle beraber Allah a emanet olun
Tatlim uzme kendini lutfen benim dusugumde bildigin et parcasi avuc icimdn biraz kucuktu agrin varmi onemlisi yada oldu muKanamayla beyaz şeffaf bir şey geldi keseydi bence .güzel haberlerin yok maalesef dua edin bana :-(
Keşke gitsen doktora belki boşa üzülüyorsundurİğne yaptırdım . parcalari görünce umudum.kalmadı. doktora gitmedim daha yeni oluştu diye.
Cok uzuldum senin adina ayni seyleri bende yasadim seni cok iyi anliyorum vardir bunda da bir hayir boyle teselli et kendini biz ne desek bos icinde ki yangin gecmeyecek biliyorum ama lutfenn kendini uzme..Degerim düşmeye başlamış.dusuk yaptığım kesinleşti :-( çok üzgünüm :-((
Allah yardımcın olsun canimDegerim düşmeye başlamış.dusuk yaptığım kesinleşti :-( çok üzgünüm :-((
Doğru ne desek boş. Allah yardımcın olsun canim ama gelecek bebegin hic ummadigin bir anda inşallahDegerim düşmeye başlamış.dusuk yaptığım kesinleşti :-( çok üzgünüm :-((
Rabbimsana ve isteyen herkesehayırlı evlatlar versin. dua etmeye devam edelim.Degerim düşmeye başlamış.dusuk yaptığım kesinleşti :-( çok üzgünüm :-((
ben bunu tamamladım canım PatroniceeArkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealââlihivesahbihîfiküllilemhatinvenefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi whiterose00
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINA KAPALIDIR"
1 - Patronicee =》342 (bitirdi)
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3- braindamage =》342 (bitirdi)
4- hasbeee =》342 (bitirdi)
5- Saksi_Degilim_Ben =》160 tane okudu
6- sevdakusum =》342 (bitirdi)
7- Sealand =》342 (bitirdi)
8- aysimason =》342 (bitirdi)
9- buttrfly =》342 (bitirdi)
10- Kuzu_mm =》342 (bitirdi)
11- whiterose00 =》340 (bitirdi)
12- O Ozzgeee =》342 (bitirdi)
13- C cemre y =》342 (bitirdi)
whiterose00 induasi;bebeğimintutunmmus olması,testin pozitif olması için dua eder misiniz? İnşallah bu kez bebegime kavusurum,inşallah vakti gelmiştirartık.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin isteyen herseke. Tüp bebektenbaşka deneme şansımizda yok..(amin)
canım ... rabbim sabır versin.. rabbim yardım etsin inşallah..Degerim düşmeye başlamış.dusuk yaptığım kesinleşti :-( çok üzgünüm :-((