- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.841
Patronicee 342 okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu_mm allah kabul etsin canm zaten listeye bitirdi olarak yazmistim bitirmene az kaldi diyePatronicee diğer atkadaşın duasınıı bitirdim uazamadım bi türlü
Hamileyim çok sukur kızlar.inşallah bu kez Rabbim tamamına erdirir. İnşallah bebeğim bırakmaz beniBende dört gözle bekliyom whiterose00
Coookk sevindim canm saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim Kuzu_mm dan sonra bu guzel haberi almak cok sevindirici inan baska arkadas varmiydi hatirlamiyorumHamileyim çok sukur kızlar.inşallah bu kez Rabbim tamamına erdirir. İnşallah bebeğim bırakmaz beni
Çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınHamileyim çok sukur kızlar.inşallah bu kez Rabbim tamamına erdirir. İnşallah bebeğim bırakmaz beni
Amin canimÇok sevindim canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmHamileyim çok sukur kızlar.inşallah bu kez Rabbim tamamına erdirir. İnşallah bebeğim bırakmaz beni
Amin canım.korkuyorum sevinemiyorum bile. İnşallah bu kez devam eder gebeligim. Dualarinizi eksik etmeyin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah çok sevindim :)Amin canım.korkuyorum sevinemiyorum bile. İnşallah bu kez devam eder gebeligim. Dualarinizi eksik etmeyin.
Amin canım inşallahSağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah çok sevindim :)