- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 38
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.601
İnşallah tatlım içimi rahatlattinizcanım benim doktorum bunun normal gebelikle hiç bi farkımyok demişti normal gebeliklerdede ağır kaldırmak, yükseğe uzanmak, eğilmek, çok yurumak önerilmiyor ben yemeğimi yapıyordum ütümü hafif ev işlerini yapıyordum kendime bitane el süpürgesi aldım viledamda rn son çıkanlardan herşeyi kendime pratikşeştirdimnher işimi kendim görebiliyordum ama eşim biraz pimpirikli olsuğu için kardeşimi başıma dikmişti o bırakmıyordu bişey yapayım..
Bunlardan nişey olmuypr geriye tek bişey kalıyor allahın takdiri inş okuduğumuz salavatların hürmetine rabbimin izni ile birley olmaz bebişine sıkıca tutunur sana:)
O hiborun bitecegi günü sabırsızlıkla bekliodum doktor birakabilirsin diyince dünyalar benim olduHımmm peki sonuç olumsuz mu oldu
Hımm bende okulda hep oturmaya çalışıyorum ama bransimdan dolayi hep ayaktaydim. Mecburen merdivende inip çıkıyorum sınıflara gitmek için inşallah Rabbim korur O na emanet etmişim zaten. Bi de canım ben kan sulandiricim hibor.çok yakıyor ve cok acitiyo
İnşallah tatlım hakkınızı helal edin Allah razı olsun hepimizin gonlundekini hakkimizda hayırlı etsinsevdakusum canm bu aksam hayirlisi ile senin duan biter whiterose00 dan haber gelince kapatiriz duani rabbim gonlune gore verir ins.hepimizin dualari kabul olur
Helal olsun canm sende helal et 2.duaya baslamicam diyodum sizlerin sayesindr baslamak nasip oldu bana vesile oldunuzİnşallah tatlım hakkınızı helal edin Allah razı olsun hepimizin gonlundekini hakkimizda hayırlı etsin
Arkadaşlar benim trasferimin 5. günü bugün. 10.000 fatiha okutuyorum okuyabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler allah razı olsun
Ben biraz okumaya çalışırım canım hadi hayırlısı olsunArkadaşlar benim trasferimin 5. günü bugün. 10.000 fatiha okutuyorum okuyabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?