- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.181
Evet canim bende internete biraz bakindim gormedim siralama, sanki burda baska bir topikte mi gordum yada yanlis da hatirliyor olabilirim o yuzden sordum sagolasin :)Valla canm.inan siralama bilmiyorum ben bu duayi ilk okudugumda o basta ki ayeti bile bilmiyordum ben inanmazsin o ayeti hic okumadan bitirmistim duayi
Canim kisi basi 494 tane gibi bir sayi dusuyor 6 7 gunde okuyoruz. Okuyabilirsin degil mi?Selam kızlar bende evlat hasreti çektim 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve şimdi şükürler olsun 1 oğlum var demek istediğim rvlat hasreti çeken biri olarak size yardımcı ve destek olmak istiyorum nasıl yapılacsk banada anlatın. ..
Evet canım salatı tefriciye dimi??Canim kisi basi 494 tane gibi bir sayi dusuyor 6 7 gunde okuyoruz. Okuyabilirsin degil mi?
Evet aynen, dua sekli yaziyor surekli sayfadaEvet canım salatı tefriciye dimi??
Tamam canım bakıp okurum allah dilek sahibinin fileğini kabul etsin...Evet aynen, dua sekli yaziyor surekli sayfada
CanimTamam canım bakıp okurum allah dilek sahibinin fileğini kabul etsin...
Tamam canım teşekkür ederim..CanimPatronicee gelince eklesin seni sen onceki sayfada dua sekline bakip basla istersen
Hemen topiği incelyorum ama daha önce dediğim gibi tefriviyesyi ezbere bilmediğimden bi sayıdan fazlasına yetişemiyorum bakmam lazım,bakcam şmd:)AkarGider canim okuyabileceksen katilabilirsinn
Suan listede 9 kisi var canm ve kisi basina 493 sayi dusuyor daha once en gec 6 gunde bitiriyorduk ama ne kadar cok kisi olursak o kadar az sayi dusecek.ve cabuk ilerleyecekBulamadım herkese kaç düşüyor şimdi? Bi de haftlık mı yapcaz?
Suan seninle beraber 9 kisi olduk.canm 6 gunde falan 1 kisinin duasini bitiriyoruz suan 493 sayi dusuyor kisi basina ne kadar cok olursak sayi o kadar azalir ve cabuk ilerler duaSelam kızlar bende evlat hasreti çektim 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve şimdi şükürler olsun 1 oğlum var demek istediğim rvlat hasreti çeken biri olarak size yardımcı ve destek olmak istiyorum nasıl yapılacsk banada anlatın. ..
Sen katılırsan 444 tane düşecek canım, bende ilk ezbere bilmiyordum öğrendim okuya okuya artık ezberden gidiyorum :) 6 günde falan bitiyorBulamadım herkese kaç düşüyor şimdi? Bi de haftlık mı yapcaz?
Suan listede 9 kisi var canm ve kisi basina 493 sayi dusuyor daha once en gec 6 gunde bitiriyorduk ama ne kadar cok kisi olursak o kadar az sayi dusecek.ve cabuk ilerleyecek
Temem ben de varım o zaman uyuyakalmışım da cevap yazamadım:))Sen katılırsan 444 tane düşecek canım, bende ilk ezbere bilmiyordum öğrendim okuya okuya artık ezberden gidiyorum :) 6 günde falan bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?