- Konu Sahibi Patronicee
- #1.161
benimde devam eden bir topiğim var canım sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde devam eden bir topiğim var canım sağolasın
bende okumayinca ben bugin birsey yapacaktim diye kendi kendime celisiyorum canm bazenOkumayInca boşluğa düştüm sanki iyi alışmışım bu duaya.. kabul ederseniz tekrar başlamak isterim canım
bende katılmak isterimArkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsin...
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriceyiokumaya başlıyoruz…
AllâhümmesallisalâtenkâmiletenvesellimselâmentâmmenalâseyyidinâMuhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,vealâ âlihivesahbihîfiküllilemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûminlek.
okunan kişi
toplam okunacak dua sayısı 4444 kişi başına sayı düşüyor duasi okunanarkadas okuyacak
1- Patronicee
2- G guzbahar
3- braindamage
4- hasbeee
5- kubdef
6- Saksi_Degilim_Ben
7- Kuzu_mm
8-
9-
10-
okunan sayı:
kalan sayı:
Canm bende euzubesmelenin arasinda soyluyorum onemli olan niyet dusunuyorumCanım şimdi bu ayetleri okumadan önce mi duanı edelim yoksa sonra mı. Ben iki euzubesmele arasında duanı söylüyordum. Bir problem yok dimi o şekilde?
Bitirdigin zaman sonunda okursun canm mazeretli oldugun icin sonucta niyet onemlikızlar bişey sorcam
baştaki ayeti be şu an okuyamam müsait değilim nasıl yapayım?
tamam canım saolBitirdigin zaman sonunda okursun canm mazeretli oldugun icin sonucta niyet onemli
Aynen canim ben de hep oyle düşünüyorum, ama sanki bir ara bir sıralama vardı diye hatırladım ama yanlış olabilir o yüzden sordum içimde kalmasın diyeCanm bende euzubesmelenin arasinda soyluyorum onemli olan niyet dusunuyorum
Valla canm.inan siralama bilmiyorum ben bu duayi ilk okudugumda o basta ki ayeti bile bilmiyordum ben inanmazsin o ayeti hic okumadan bitirmistim duayiAynen canim ben de hep oyle düşünüyorum, ama sanki bir ara bir sıralama vardı diye hatırladım ama yanlış olabilir o yüzden sordum içimde kalmasın diye