• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her turlu dilek hayirli bebek ici 4444 salatı tefriciye duasi

Valla canm.inan siralama bilmiyorum ben bu duayi ilk okudugumda o basta ki ayeti bile bilmiyordum ben inanmazsin o ayeti hic okumadan bitirmistim duayi
Evet canim bende internete biraz bakindim gormedim siralama, sanki burda baska bir topikte mi gordum yada yanlis da hatirliyor olabilirim o yuzden sordum sagolasin :)

Selam kızlar bende evlat hasreti çektim 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve şimdi şükürler olsun 1 oğlum var demek istediğim rvlat hasreti çeken biri olarak size yardımcı ve destek olmak istiyorum nasıl yapılacsk banada anlatın. ..

Selam kızlar bende evlat hasreti çektim 5 senenin sonunda tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve şimdi şükürler olsun 1 oğlum var demek istediğim rvlat hasreti çeken biri olarak size yardımcı ve destek olmak istiyorum nasıl yapılacsk banada anlatın. ..
Canim kisi basi 494 tane gibi bir sayi dusuyor 6 7 gunde okuyoruz. Okuyabilirsin degil mi?

Arkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee Patronicee okudum yazsin...
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima.
ayeti okunur

Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriceyi okumaya başlıyoruz…

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,ve tenfericü bihil’kürabü,ve tükdâ bihil’havâicü,ve tünâlü bihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihi vesahbihî fiküllilemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûminlek.

okunan kişi Patronicee Patronicee

toplam okunacak dua sayısı 4444 kişi başına sayı düşüyor 493 duasi okunan arkadas 500 tane okuyacak
1- Patronicee Patronicee =》359 tane okudu
2- G guzbahar
3- braindamage braindamage
4- hasbeee hasbeee
5- kubdef kubdef =》14 tane okudu

6- Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben
7- @Cgpbas
8- Sealand Sealand
9- aysimason aysimason
10-

okunan sayı:
kalan sayı: Patronicee Patronicee (meltem) arkadasimizin duasi:Allah'im bana ve tum isteyenlere hayirli sagliklievlatlar nasip eyle...

Suan seninle beraber 9 kisi olduk.canm 6 gunde falan 1 kisinin duasini bitiriyoruz suan 493 sayi dusuyor kisi basina ne kadar cok olursak sayi o kadar azalir ve cabuk ilerler dua

Suan listede 9 kisi var canm ve kisi basina 493 sayi dusuyor daha once en gec 6 gunde bitiriyorduk ama ne kadar cok kisi olursak o kadar az sayi dusecek.ve cabuk ilerleyecek

Sen katılırsan 444 tane düşecek canım, bende ilk ezbere bilmiyordum öğrendim okuya okuya artık ezberden gidiyorum :) 6 günde falan bitiyor
Temem ben de varım o zaman uyuyakalmışım da cevap yazamadım:))
Günaydın:)

Back