- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi Patronicee
- #1.121
Patronicee bitti canim okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah senden de razı olsun canım ilgilendin sayfayla... sende hakkını helal et haberleşmeye devam edelim iyi haberleri paylaşalım ..:)kumrukusum un duasi bitti sayilir arkadaslar muhat tamamlayinca..Allah'im ins.ettigimiz dualarimizi geri cevirmez kabul ederde hepimiz muradimiza kavusuruz az cok tanidik sayiliriz birbirimizi bana ettiginiz dualar icin ne kadar cok tsk etsem hakkinizi odeyemem...yazacagim sey cok ama bir turlu telafuz edemiyorum yazamiyorum allah hepimizden razi olsun
Ne demek canm helal olsun sende helal et..evet haberleselim valla bakalim once hangimiz bebis haber verecekallah senden de razı olsun canım ilgilendin sayfayla... sende hakkını helal et haberleşmeye devam edelim iyi haberleri paylaşalım ..:)
Sende hakkını helal et cnm hakkın geçti bize... yakın çevreme deseydim okuyalım dıe bu kadar içten yapılacağı konusunda suphrlenirdim. Şimdi içim çok rahat yoksa bu kadar kısa sürede tek başıma bitiremez yarım bırakabilirdim. İyiki denk geldim size. Bu duaya çok inanıyorum gücüne...kumrukusum un duasi bitti sayilir arkadaslar muhat tamamlayinca..Allah'im ins.ettigimiz dualarimizi geri cevirmez kabul ederde hepimiz muradimiza kavusuruz az cok tanidik sayiliriz birbirimizi bana ettiginiz dualar icin ne kadar cok tsk etsem hakkinizi odeyemem...yazacagim sey cok ama bir turlu telafuz edemiyorum yazamiyorum allah hepimizden razi olsun
Helal olsun canm bende cok inaniyorum birbirimizi tanimadigimiz halde dua ettik ve bu dua sana vesile oldu ne guzel haberler verdin bize sukurler olsun rabbimeSende hakkını helal et cnm hakkın geçti bize... yakın çevreme deseydim okuyalım dıe bu kadar içten yapılacağı konusunda suphrlenirdim. Şimdi içim çok rahat yoksa bu kadar kısa sürede tek başıma bitiremez yarım bırakabilirdim. İyiki denk geldim size. Bu duaya çok inanıyorum gücüne...
Çok şükür canım çok şükür darısı en kısa sürede size olsun inşallah canımHelal olsun canm bende cok inaniyorum birbirimizi tanimadigimiz halde dua ettik ve bu dua sana vesile oldu ne guzel haberler verdin bize sukurler olsun rabbime
Valla ben okurken cok icten okudum, hem de icimden gele gele,kabul olacagina inanarak sizlerin de oyle olduguna eminim.Allah hepinizden razi olsun Patronicee cok sagol oncu oldun bize,Allah razi olsun :)Sende hakkını helal et cnm hakkın geçti bize... yakın çevreme deseydim okuyalım dıe bu kadar içten yapılacağı konusunda suphrlenirdim. Şimdi içim çok rahat yoksa bu kadar kısa sürede tek başıma bitiremez yarım bırakabilirdim. İyiki denk geldim size. Bu duaya çok inanıyorum gücüne...
Allah'im razi olsun insallah cnm sagsalim dogumlar nasip etsin inşallahValla ben okurken cok icten okudum, hem de icimden gele gele,kabul olacagina inanarak sizlerin de oyle olduguna eminim.Allah hepinizden razi olsun Patronicee cok sagol oncu oldun bize,Allah razi olsun :)
Gecmez olurmu kimin duası kabul olur bellimi olur. Sende hakkını helal et cnmbir tefriciye nin vdaha sonuna geldikkk.
hakkim yoktur ama yine de helal olsun. ama sizlerin hakki geçti sizler de hakkinizi helal edin.