- Konu Sahibi Patronicee
- #1.081
kumrukuşum için okudum rabbim dualarını kabul etsn kardeşimin 444
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ki o??esi proxedd plus kullanan var mi
sperm arttirici ilacarkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık ..:)
ben ilk defa duyuyorum canım zaten benim eşimde problem yok çok şükürsperm arttirici ilac
Keciboynuzu cok faydaliymis die duymustumsperm arttirici ilac
Amin canm coban cokerten otu varmis canm duydun mu hic denemeyi dusunuyorumarkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık ..:)
Canim benim esim ameliyat öncesi icmisti fayda hiç gormedi değerleri dahada cok dustu ama ameliyat oldu değerleri yukseldi öncekine göre dr.yine demiş kullan diyede kendsi kullnmak istemiyor daha önce yaramadigi icin ...bende harnup suyu ve pekmezi veriyorum ve bunun yanında da baska şeyler tüketiyor özellikle c ve e vitamini sperm kalitesini arttiriyor ..sizin sorun ne oldigunu bilmediğim icin birsey diyemem erkek infertilitesi topiklerine gel orda detaylı bilgi bulabilirsin.esi proxedd plus kullanan var mi
Evet canim keciboynuzu icirin eşlerinize ozellikle ikiz bebis isteyenlerKeciboynuzu cok faydaliymis die duymustum
Valla canm son arkadastayiz ama devam etmek isteyen arkadaslar var mi bilmiyorum eger katilmak isteyen olursa ve cokluk olursak baslatirim tekrarArkadaslar bu duaya bende katilabilirmiyim tekrar gurup ne zaman olcak
Tamam canim kismette varsa başlarız allah izin verirse dua ile kalin.Valla canm son arkadastayiz ama devam etmek isteyen arkadaslar var mi bilmiyorum eger katilmak isteyen olursa ve cokluk olursak baslatirim tekrar
Kumrukusum için 444 okudum allah kabul etsin ınşallaharkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık ..:)
canim rabbime şükür bizim mucizemiz geldi. bizim sayimiz 1 milyon bile degildo. esinin dedigi gibi bizde de cok dalgalanma oldu bunu kullanirken. sonra q10 vitamini kullandik ve zinco 2.ay 60 milyon olduk ve asilama yaptiracaktim hamile ciktimCanim benim esim ameliyat öncesi icmisti fayda hiç gormedi değerleri dahada cok dustu ama ameliyat oldu değerleri yukseldi öncekine göre dr.yine demiş kullan diyede kendsi kullnmak istemiyor daha önce yaramadigi icin ...bende harnup suyu ve pekmezi veriyorum ve bunun yanında da baska şeyler tüketiyor özellikle c ve e vitamini sperm kalitesini arttiriyor ..sizin sorun ne oldigunu bilmediğim icin birsey diyemem erkek infertilitesi topiklerine gel orda detaylı bilgi bulabilirsin.
canım ne güzel maşallh cok ıyı artmışcanim rabbime şükür bizim mucizemiz geldi. bizim sayimiz 1 milyon bile degildo. esinin dedigi gibi bizde de cok dalgalanma oldu bunu kullanirken. sonra q10 vitamini kullandik ve zinco 2.ay 60 milyon olduk ve asilama yaptiracaktim hamile ciktim