- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.061
Gunaydinn cok guzel.ruya gormussun canm allah hayra cikarsin kuzu ve suyun uzerinde.yurumek cok iyi diye biliyorumgünaydın kızlar hayırlı sabahlar. bugün garip bir rüya gördüm. gezmek için eşimle bir köye gitmişiz bir kadın bizi ağırlıyo sonra bir kuzuları hastaymış onu temizce yıkıyo sonra musluğun önüne ağzını dayıyo bir sürü su içiriyo sonra iyileşiyo çok tatlı bir kuzu seviyorum kuzuyu. sonra eşim gidelim diyo gitmek istemiyorum bahane uyduruyorum sen geç arabaya geliyorum diyorum sonra kendimi bir havuzun üstünde suyun üstünde görüyorum suyun üstünde yürüyorum sonra koşmaya başlıyorum koşup koşup suyun en dibine dalıyorum o kadar mutluyum kii sonra uyandım keşke gerçek olsaydı :)))
rüya tabirine baktım güzel şeyler yazıyo aslında ben çok rüya görürüm ama bazılarının çok etkisinde kalırım bu da onlardan biriydiGunaydinn cok guzel.ruya gormussun canm allah hayra cikarsin kuzu ve suyun uzerinde.yurumek cok iyi diye biliyorum
Aynen bende senin gibiyim mesela 2 gundur gorgumu hatirlamiyorum ama.hep dogum yaptigimi goruyorum isim soyluyorlar ortada bebek yokrüya tabirine baktım güzel şeyler yazıyo aslında ben çok rüya görürüm ama bazılarının çok etkisinde kalırım bu da onlardan biriydi
hayra yormak lazım hayır olsun inşallah..Aynen bende senin gibiyim mesela 2 gundur gorgumu hatirlamiyorum ama.hep dogum yaptigimi goruyorum isim soyluyorlar ortada bebek yok
valla canım tuhaf bir test kırmızı çift çizgi var ama 2. çizgi dağılmış sanki yoksa bas bas bağırıyomu hamilesiiiiinnn diyeee ...:))))Eki Görüntüle 1707057 kizlar bu testin bozuk olma.olasigi yuzde kac sizce??(test bana ait degil benim amca kizina ait)
Valla canm resim bana ilk geldiginde 2.cizgiyi gordum ama dagilmis bozuk diye dusunuyorum ama tum belirtiler varmis kuzende reglisinede bir kac gun varmis dahavalla canım tuhaf bir test kırmızı çift çizgi var ama 2. çizgi dağılmış sanki yoksa bas bas bağırıyomu hamilesiiiiinnn diyeee ...:))))
allah allah yeni bir test yapsın bakalım ne çıkacakValla canm resim bana ilk geldiginde 2.cizgiyi gordum ama dagilmis bozuk diye dusunuyorum ama tum belirtiler varmis kuzende reglisinede bir kac gun varmis daha
rabbim hayırlara çıkarsın ,çok güzel bir rüya benim kuzu rüyalarım bebek ti hep öyledir inşallahgünaydın kızlar hayırlı sabahlar. bugün garip bir rüya gördüm. gezmek için eşimle bir köye gitmişiz bir kadın bizi ağırlıyo sonra bir kuzuları hastaymış onu temizce yıkıyo sonra musluğun önüne ağzını dayıyo bir sürü su içiriyo sonra iyileşiyo çok tatlı bir kuzu seviyorum kuzuyu. sonra eşim gidelim diyo gitmek istemiyorum bahane uyduruyorum sen geç arabaya geliyorum diyorum sonra kendimi bir havuzun üstünde suyun üstünde görüyorum suyun üstünde yürüyorum sonra koşmaya başlıyorum koşup koşup suyun en dibine dalıyorum o kadar mutluyum kii sonra uyandım keşke gerçek olsaydı :)))
Arkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsin...
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahevemelaiketehüyüsallunealennebiyyiya eyyühellezine amenusallü aleyhi vesellimu teslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ıTefriceyiokumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâtenkâmiletenvesellim selâmentâmmenalâseyyidinâ Muhammedinillezi tenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlü bihir’regâibü,ve hüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi,ve alâ âlihivesahbihî fiküllilemhatin ve nefesin biaded-ikülli mâ’lûminlek.
okunan kişisevdakusum
toplam okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 444 sayı düşüyor duasi okunan arkadas 448 okuyacak
1-Kuzu_mm =》444 tane okudu(bitirdi)
2-Patronicee =》444 tane okudu(bitirdi)
3-braindamage =》444 tane okudu(bitirdi)
4-muhat =》
5- @whitepearll =》444 tane okudu(bitirdi)
6-M1601B =》
7- G guzbahar =》444 tane okudu(bitirdi)
8-buttrfly =》444 tane okudu(bitirdi)
9-sevdakusum =》270 tane okudu
10-kumrukusum =》444 tane okudu(bitirdi)
okunan sayı:
kalan sayı:sevdakusum duasi:Yarabbi yuce peygamberimizisefaatci eyleyerek bana ve gonlu evlat askiyla yananlarasana iyi bi kulummetine hayirli saglikli guzel huylu ahlakli evlat nasip eyle..annemebabama esime tum sevdiklerime ve buradaki tum arkadaslara uzun saglikli omurlernasipeyle...kazadanbeladan her turlu kotulukten hastaliktan sen koru rabbim..hepimizin gonlundeki dualari senkabul eyle allahim(amin)
Ne guzel canm sevindimcanim cok az kaldi. birazdan bitecek insaallah.
bu arada burda okunan tefriciyemi dualamamistim. yeni dogan bi kiz bebegi cok hasta dogdu.ona hediye etnistim.rabbim sifasini vermis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?