- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.041
Haketen daha cok kucukmussun de... bu işlerde yaş önemli bekledikce bazi seyler eksiliyor cok kasmana gerek olmadan gerekeni yap derim. Gencken daha güzel cvp verir tedavi25 canm kucugum daha
hayırlısı olsun tatlım benim de rezervim çok az benimkilerde ondan büyümüyo. bende gelecek ay tüp bebek yapacam inşallah iptal olmazsa eğerYaptim canm.onuda denedim ama maalesef 15 mm kaldi hep ee catlatma ignesi icinde 18 mm falan olmasi gerekiyomus
Hayirlisi olur ins.canm imkanin varsa hemen yaptir bende gelecek ay yaptircamhayırlısı olsun tatlım benim de rezervim çok az benimkilerde ondan büyümüyo. bende gelecek ay tüp bebek yapacam inşallah iptal olmazsa eğer
imkanım var ama yumurta oluşmadığı için doktor iptal ediyoHayirlisi olur ins.canm imkanin varsa hemen yaptir bende gelecek ay yaptircam
Cok ilginc canm ya o kadar igneye 1 tane bile olsa gelismesi lazimimkanım var ama yumurta oluşmadığı için doktor iptal ediyo
iğneye başlamıyo canım ya 1 tane oluyo ya da hiç olmuyo o yüzden iğneye başlanmıyor başlansa büyüyor. 1 başarısız tüp bebek denemem var 1 tane yumurtam oldu 1. kalite amaa tutmadıCok ilginc canm ya o kadar igneye 1 tane bile olsa gelismesi lazim
Gobekten igne yapmiyomusun canm seniğneye başlamıyo canım ya 1 tane oluyo ya da hiç olmuyo o yüzden iğneye başlanmıyor başlansa büyüyor. 1 başarısız tüp bebek denemem var 1 tane yumurtam oldu 1. kalite amaa tutmadı
Ankarada olsaydiniz kendi doktorumu onerecektim kizlar. Gerci taaa vandan bile takip ettigi hastalari var cok cok memnun gidenler...
malesef maraştayım canım ve çalışıyorum.. rapor almak da istemiyorum öğretmen olduğum için çok sıkıntı oluyo okulda yani 1-2 gün rapor alınır da 1 ay boyunca rapor almak sıkıntı olur ve okulda kimse bilmiyor.herkes yeni evlendiğimiz için çocuk düşünmüyoruz zannediyo ama biz 10 aydır çok çok istiyoruz..Ankarada olsaydiniz kendi doktorumu onerecektim kizlar. Gerci taaa vandan bile takip ettigi hastalari var cok cok memnun gidenler...
Hayirlisi canm kimsenin bilmemesi daha iyi cunku her kafadan bi ses cikiyi bilip bilmeden konusuyolar bizimkinide kimse bilmiyo aileden bir kac kisi disindamalesef maraştayım canım ve çalışıyorum.. rapor almak da istemiyorum öğretmen olduğum için çok sıkıntı oluyo okulda yani 1-2 gün rapor alınır da 1 ay boyunca rapor almak sıkıntı olur ve okulda kimse bilmiyor.herkes yeni evlendiğimiz için çocuk düşünmüyoruz zannediyo ama biz 10 aydır çok çok istiyoruz..
bizden de bikaç kişi biliyo canımHayirlisi canm kimsenin bilmemesi daha iyi cunku her kafadan bi ses cikiyi bilip bilmeden konusuyolar bizimkinide kimse bilmiyo aileden bir kac kisi disinda
İnşallah tatlım Allah razı olsun. İnşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebegini144 okudum bitti inşallah tez vakitte bebegini kucagina alırsınsevdakusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?