- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.001
valla ben şahsım adına söyleyim akşama kadar evde çoluk çocuk yok o günler geçti şükür okuyabildiğim kadar okuyorum sen çocukla yapıyorsun maaşallah o yaşta ben hiç bilmiyordum bile biçok şeyi sizler ne güzel zikirlerinizi dualarınızı eksik etmiyorsunuz çok hoşuma gidiyor herkes birbirine vesile oluyor bizler ezbere yaşamışız rabbim affetsinzalımlaaarr :)masaallah hakkatten cok iyi gidiyorsunuz. ben arjadan geliyorum tin tin tin :)
Rabbim inşallah hayırlısıyla tık tık o güzel kalp atışlarını bebeğinin sesini duyurur Allahım tüm bebek özlemi çeken kullarınada bu sesleri duyurup kucağına bebeğini almayı hayırlısıyla nasip etsin amin canım240 okudum cnm. Doktorda kalp atışı icin sira bekliom dualarinizi bekliyorum kizlar
Dualarımız seninle canım, haydi mutlu güzel haberlerini bekliyoruz. Allahım yardımcın olsun. :)240 okudum cnm. Doktorda kalp atışı icin sira bekliom dualarinizi bekliyorum kizlar
oyyyy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bebek haberi çok mutlu ediyor , rabbim isteyen kızlarımızın hepsine nasip etsinIkizlerden birinin kalp atisini duyduk kızlar... ikisicisi muallak... buyuk ihtimal kese ici boş görünüyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah buna şükür cok şükür birinin kalp atisini duyduk cok rahatladim. Darisi isteyen herkese nasip etsin inşallah
sizin gibi yüreği güzel ablalarımın dualarıyla inşallah ..:)oyyyy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bebek haberi çok mutlu ediyor , rabbim isteyen kızlarımızın hepsine nasip etsin
Tek.cift farketmez canm bence hayirlisi ile saglikla kucagina al da cok cok.cok.sevindimIkizlerden birinin kalp atisini duyduk kızlar... ikisicisi muallak... buyuk ihtimal kese ici boş görünüyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah buna şükür cok şükür birinin kalp atisini duyduk cok rahatladim. Darisi isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?