- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
:))))))ayyy nolur azcik yavaş okuyun :)
olamıyoruz tam gaz devam )ayyy nolur azcik yavaş okuyun :)
Bu gazla beni de daha çok şevke getiriyorsunuz maşallah Allah razı olsun:)olamıyoruz tam gaz devam )Patronicee okudum canım 444 allah kabul etsin kardeşimin duasını
zalımlaaarr :)masaallah hakkatten cok iyi gidiyorsunuz. ben arjadan geliyorum tin tin tin :)olamıyoruz tam gaz devam )Patronicee okudum canım 444 allah kabul etsin kardeşimin duasını
Allah cumlemizden razi olsun birbirimize ettigimiz bu dualar sayesinde umarim hepimiz hayirli haberlerimizi aliriz allah yolunda iyi bir kul oluruz canmKizlarcim Allha razi olsun hepinizden Rabbim dualarinizi kabuk etsin,gönüllerinizdekini en hayirli sekilde kabul etsin.Burada okunan dualarin cok cok etkili olduguna eminim,cunku birbirimizi tanimadigimizdan gercekten on yargisiz ,vesvesesiz tertemiz dille okuyoruz.Dualarin düsuncelerin her seyin bir enerjisi var,birbirimize cok guzel enerjiler gonderiyoruz.Allahin cok guzel sanati bu,bunu nasip ettigi icin binlerce kez sukurler olsun Es Sekur Ya Latif
Hahahahha:)zalımlaaarr :)masaallah hakkatten cok iyi gidiyorsunuz. ben arjadan geliyorum tin tin tin :)
bende öyleyim canım yalnız değilsin sadece haftasonları ve perşembe günleri evdeyim o günler okuyabiliyorum yetişemiyorum size maşallah yaa :)zalımlaaarr :)masaallah hakkatten cok iyi gidiyorsunuz. ben arjadan geliyorum tin tin tin :)
10 derken canim:) 10 tane mi okudun yoksaayy olilk bildirimi bari ben yapayim. hep son bildirimi yapiyorum
10 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?