- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
bunu ögrendiğimiz iyi olduokunuyormus canm
tatlım ben seni listeye ekledim ama sen şimdilik okuma hesaplama yaptım 2.arkadasa basladığımızda basla senhayır 2 günde okuyoruz ama kımseyıde zorlamak istemiyoruz cünku herkesin işi gücü vae 3 gunde de bitirebilirsin eger katılırsan 404 tane okuyacaksin
hadi hayırlısı olsun canm o kanama gibi sey ilk gun oluyor 2.gune geciyor normal yanı benimde olmustu ve kasıklarım batıyo gibiydi anı hareket etme cunku canı yanıyo ınsanın 2.gün ayaga kalkmıstım ben çalısmaya baslamıstım :)Yumoslar toplandi kızlar.. kac tane oldugu yarin söyleyeceğim dedi ama cok güzel görünüyor dedi. Bakalim yarin ola hayrola... simdi yatiom kasiklarim adet olacskmis gibi idrara sikisikmisim gibi agrio.. biraz da kanama gibi bişiy oldu.. Umarım geçer dinlenince geçer. Pazar günü transferin olabilir dedı tablet igne antibiyotik verdi yarin baslamak uzere. Yarini 1. Gün sayiyo 3. Gun transfer dedi. Dua edin kızlar emeklerimizin karşılığınısağlıklı bir bebek olarak alalim inşallah.. Adima okuyan herkesten Allah Razi Olsun insallah...
nerde yaptırıyosun canm tedavinihadi hayırlısı olsun canm o kanama gibi sey ilk gun oluyor 2.gune geciyor normal yanı benimde olmustu ve kasıklarım batıyo gibiydi anı hareket etme cunku canı yanıyo ınsanın 2.gün ayaga kalkmıstım ben çalısmaya baslamıstım :)
Olur tatlim oyle aradacanim haklısın ben yanlis hesap yapmışım
rabbim yardımcın olsun tez zamanda kavuştursun bebeyine inşallahYumoslar toplandi kızlar.. kac tane oldugu yarin söyleyeceğim dedi ama cok güzel görünüyor dedi. Bakalim yarin ola hayrola... simdi yatiom kasiklarim adet olacskmis gibi idrara sikisikmisim gibi agrio.. biraz da kanama gibi bişiy oldu.. Umarım geçer dinlenince geçer. Pazar günü transferin olabilir dedı tablet igne antibiyotik verdi yarin baslamak uzere. Yarini 1. Gün sayiyo 3. Gun transfer dedi. Dua edin kızlar emeklerimizin karşılığınısağlıklı bir bebek olarak alalim inşallah.. Adima okuyan herkesten Allah Razi Olsun insallah...
Bende bir 50 daha okumustum senin icin5 tanede daha okudum
Allah razı olsun bi ezberlesem en azından20 olsa da okurum günlükBende bir 50 daha okumustum senin icin
20 tane die yazdi bende baktim bugun profilinedizzy adli uye 2 agustostan beri siteye giris yaomamiski. liste okduguna emin misiniz
Okunur tatlim listede varsin zatenBende katılmak istiyorum adetliyken okunabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?