- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Patronicee
-
yuk ne demek canm ben ıstesem senınkınıde bitiririm bir gunde ama 12 saat iş yerindeyim o yuzden az okuyabiliuorum3tane okudum kuzum fırsat buldukca okuyup yazacamPatronicee
yok ne olur sıkma kendini baktın olmuyor ben çıkarım gerekirse ama inan fırsat buldukca okuyorumyuk ne demek canm ben ıstesem senınkınıde bitiririm bir gunde ama 12 saat iş yerindeyim o yuzden az okuyabiliuorum
kuzum adını yazdırduaya nasıl katılabilirim
elimden geldiğince yapıyorum canm dün falan yaptım ama yokkuzum ben senin konunu diğer konulara etiketleyip arkadaş toplamaya çlışıyorum sende açtığım konular bölümünden bu konunun baglantı adresini kopyala diğer dua gruplarının sayfasına yorum yerine yapıştır
çok değişen birsey olamaycak canm az bir rakam oynuyor arada zaten suan okuduğumuz arkadaşın 1000 sayısı kaldı sende ordan devam edeceksin@sevdakusumkatılmak istiyorum nasıl okuyorsunuz bide okumadığım arkadaşlara hak geçmez mi şimdi adımı yazarsanız
hayır 2 günde okuyoruz ama kımseyıde zorlamak istemiyoruz cünku herkesin işi gücü vae 3 gunde de bitirebilirsin eger katılırsan 404 tane okuyacaksinbide hergün mü 444 tane okunuyor
umudunu kaybetme ilk benim listemde de kimse yoktu şimdi 38 kişiyiz ve sonradan katılmak isteyenler olduelimden geldiğince yapıyorum canm dün falan yaptım ama yok
tamam canım teşekkür ettimsevdakusum sana 404 tane düşüyor ister 2 istersen 3 günde oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?