- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.481
Simdi igneye gidicem canim gelince okurum yazarimYoğunluktan okumaya baslayamadim bile :-( yardim.istiyorum. ben de hemen başlıyorum okumaya
50 tane okudumYoğunluktan okumaya baslayamadim bile :-( yardim.istiyorum. ben de hemen başlıyorum okumaya
Ben 100 tane okurum canimYoğunluktan okumaya baslayamadim bile :-( yardim.istiyorum. ben de hemen başlıyorum okumaya
Benden de 100 tane canımYoğunluktan okumaya baslayamadim bile :-( yardim.istiyorum. ben de hemen başlıyorum okumaya
Canım dualarım seninle. Bak ben de peşinden geliyorum. 28 martta ta benim transferim. Havuç suyu iç yada havuç ye. Saraçoğlu özellikle söylemiş tutunmaya faydası var diye. Sayfaları okuyamadım belki arkadaşlar söylemiştir kabak çekirdeği ve ananas ta çok önemli. Ananas hem kabızlık için iyi.Aynisini esimde soyledi canim eve gelirkenilaclar igneler ayni sekilde devam meyve yiyorum ama ananas sevmiyorum ya ama deniycem daha oncede duymustum cunku evde kalmaya alisik degilim ama tv net halolucak bi sekilde ayrica 10 gun sonra betahcg yapilcak dedi dr.12 gun diuordum hep 2 gun geri oldu
Ananasi @Cgpbas soyledi havuc dunden beri aklimda ama esim dukkandan getirmeyi unutmus yarina kaldi yani..28 martta benim test yapilacak canim ins.hayirlisi olur o gun ikimiz icin cok hafif az az batma gibi birsey oluyorCanım dualarım seninle. Bak ben de peşinden geliyorum. 28 martta ta benim transferim. Havuç suyu iç yada havuç ye. Saraçoğlu özellikle söylemiş tutunmaya faydası var diye. Sayfaları okuyamadım belki arkadaşlar söylemiştir kabak çekirdeği ve ananas ta çok önemli. Ananas hem kabızlık için iyi.
Valla canim tek cift farketmiyor artik saglikli olsun tutunsun hayirlisi ile dogsunBu arada arkadaşım tek embriyo dan ikizleri ni doğurdu ona göre. Yeter ki Rabbim ol desin. İnşallah Rabbim bizim için de ol diyecek
50 oku istersen canim net olur en azindan sayi asilmamis olur eger eksigi kalirsaPatronicee 100 tane okumaya şimdi başlıyorum,sayı aşar mı bilmiyorum arkadaş okuduğunu yazınca mı başlayayım
G guzbahar senin adına 200 tane okuyayım
Yarin okurum canim 50 tane duruma gore haberlesiriz yine yarin evdeyim aksama kadar napcam bilmiyorumKızlar ben de delirecem o kadaryogunum ki okumaya da başlayamadim. Kafam hiç yerinde değil. İnanın bugün bir hastaneye gittim. Üzerimdeki trençkotu bile kaybettim. Nerede bıraktığımi bile bilmiyorum. Esimde kızdı artık kendini topla diye. Benim de transfer 28 martta. İşten izin almak için nefes almadan çalışıyorum. Ne olur bana da yardım edin.ve yarına kadar müsaade edin.
Tmm canım 50 tane50 oku istersen canim net olur en azindan sayi asilmamis olur eger eksigi kalirsawhiterose00 yine soyler
Okudun sayip ekliyorum canimTmm canım 50 tane
Ekle canım guzbahar a da 200 ekle su an okuyorum bitirmeden yatmamOkudun sayip ekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?