- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meltem canim allahim diyorum duama cuma gunu baslandi transferim cuma gunune denk geldi acaba diyorum bu bir rastlanti mi mubarek gunun yuzu suyu hurmetine ins.dualarimiz kabul olurRabbim hayirli kapilar acsin cnm adin ne yarin cuma duamda ismen etmek isterim
Saol canim benim insallah insallah 2 embriyo transfer edilecek hayirlisi bakalim 12 gun sonra ins.hayirli guzel haberler alirim ve sizlerede mujdeyi veririmAllah yardımcın olsun canım benim. InsAllah bebegin yada bebeklerinin sana sımsıkı tutunurlar ve saglicakla kucagına alırsın canim
Canim benim Allah bebegini sana bagislasin. Insallah simsiki tutunur bebegin. Dualarimiz seninleKizlar birazdan transferim olacak fakat embriyolarimdan bir tanesi yasamiyormus yani tek embriyo transfer olacak ins.tutunur bana dua edin cok ihtiyacim var suan
Benimkide tekti cnm Allah ona kan can versin dualarim seninle hadi inşallahKizlar birazdan transferim olacak fakat embriyolarimdan bir tanesi yasamiyormus yani tek embriyo transfer olacak ins.tutunur bana dua edin cok ihtiyacim var suan
Ins.canim ins.Canim benim Allah bebegini sana bagislasin. Insallah simsiki tutunur bebegin. Dualarimiz seninle
Simdi cok hareket etme mumkunse 2 gun yat. Abartip 1 hafta yatanlar var. Kan dolasimi icin 2 gundrn fazlası gereksiz. Sakin uzanma ve maydanoz yeme. Ilaclarin ignen zaten vardır. Şimdi yan gel yat dilm izle komedi olsun ohh keyfini cikar. Ben her aksam ananas yedim. Ilk aklima gelenler bunlar. Olsukca yazarim.Saglikli olsun tek olsun yasasin tutunsun bizim olsun canim islem bitti transfer sirasinda da cok dua ettim ins.
Aynisini esimde soyledi canim eve gelirken ilaclar igneler ayni sekilde devam meyve yiyorum ama ananas sevmiyorum ya ama deniycem daha oncede duymustum cunku evde kalmaya alisik degilim ama tv net halolucak bi sekilde ayrica 10 gun sonra betahcg yapilcak dedi dr.12 gun diuordum hep 2 gun geri olduAyrıca tek embiriyo bile olsa ikizolma ihtimali var biliyorsun ;p
Aynen canim bizimde oyle zaten baskalarinin bilmesine hic gerek yok akbaba gibi bekliyorlar acik birsey olsun diye herseyin hayirlisiSen elinden geleni yaptin gerisi takdir-i ilahi... normal hayatina devam et ve bence kimseye bisey söyleme. Esim ve ben... hala baska kimse bilmiyor. Birde bu site biliyo anlamiyolar çünkü bosa laf anlation. Su andan itibaren hamileymissin gibi davran kendine ben adak adamistim hatim bitirecem dogana kadar diye cok şükür bitti umreye gönderdim bile. Doguncada kurbanımiz var.birde bolca tesbih
Ins.canim rabbim hepimizin gonlune gore versinPatronicee duayi bitirdim cnm Kuzu_mm arkadasimin duasini rabbim kabul etsin bebegini saglikli kucaklasin islerine bereket gelsin sanada hayirli olsun canim rabbim sanada bebisini kucaklamayi nasip etsin insallah