- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.241
Canim kac okunmus kac tane kalmis. Baska okumayan yada baska eksik okuyam arkadasimiz da varsa el brligiyle okuyalim, kac tane okunmalı. Bende eksik varsa kac taneyse yardim ederim elimden geldiginceKizlar bugun cok yogundumbraindamage nin yerine 100 tane aldim okumaya basliyorum simdi
O Ozzgeee 151 okumus ben 100 toplam 251Canim kac okunmus kac tane kalmis. Baska okumayan yada baska eksik okuyam arkadasimiz da varsa el brligiyle okuyalim, kac tane okunmalı. Bende eksik varsa kac taneyse yardim ederim elimden geldigince
Kizlar bugun cok yogundumbraindamage nin yerine 100 tane aldim okumaya basliyorum simdi
O Ozzgeee 151 okumus ben 100 toplam 251braindamage aksam okudugumu yazarim demis eger yanlis okumadiysam canim B busenebenimsenem de kendi icin okuyor sanirim ne kadar okudugunu bilmiyorum daha
Allah razı olsun kizlar, az kaldı ben tamamlarim gerisini bu gece. Hakkınızı helal edin aslında 4-5 gün falan olsa rahat yetistiririm ben çıkınca sizlere zor olacak gibi oluyor. Çok da karar değiştiriyorum ama listeyi kapatmaya gidiyorsa eğer cikmayayimPatronicee cnm okuma simdilik braindamage dsn haber alalim ben kalani tamamlarim belki mesajlari gormez fazla okur diye bende beklemeye aldim okumuyorum
Valla canim bilmiyorum ki dualari nedir bilemiyorum benim eger olursa 18 martta transfer 16 martta kesinlesecek tam olarak embriyolarin durumunun nasil olduguPatronicee canım senden sonraki arkadaşların aciliyeti yoksa sana okuyalım mı canım? Senin tedavin yakındı sanki
Tsk ederim canim benimBenim acelem yok cnm nezaman istersen degisebilirizPatronicee
Tamam canimBen bu akşam bitirmeyi hedefledim inşallah, 150deyim şuan. Siz başlayın, ben yetişirim inşallah. Okudukça haber vereceğim.
canım bitirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?