- 24 Aralık 2015
- 187
- 267
- 23
- 47
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.261
Patronicee cnm duami aldim yarin allah izin verirse baslarim
braindamage in sayisindandan simdilik 50 adet aliyorum kendi payimla okuyacagim
O yogunluktan zorlaniyor ama kimin duasi makbul bilinmez listede kalsin cikmasin zorlanirsa yine alirim
Bu sayede surede fazla uzamaz trnsfer vs zamanina dua isteyen arkadaslarada yetisiriz
braindamage mesaji gorunce cvp yazki haberli gidelim sayili dua nede olsa ben sayina yardimci olurum listede kal
Allah razı olsun kızlar, başladım ben de 4 günde yetistirebilirim Allahın izniyle. Yarın söylerim ne kadar okuduğumu şimdilik 100e tamamlarimBende kendi sayimi okuyunca yardim ederim ama sayiyi aşmamak icinbraindamage bize kac tane okuyacaksa bastan soylerse iyi olur belki fazla okuyup bildiremezse diye sayida hata olmasin
Cnm o zaman senin icin okumuyorum sayikarismasin sen zorlaninca okudugun sayiyi yazarsin kalani tamamlarizAllah razı olsun kızlar, başladım ben de 4 günde yetistirebilirim Allahın izniyle. Yarın söylerim ne kadar okuduğumu şimdilik 100e tamamlarim
Amin canimAmin arkadaşım, benim de içimden abdest alıp namaz kılmak geldi. Var demek ki bir işaret. Birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan. Kün fe yekün. Amin.
Amin canim aminAllahim bu listedeki arkadaslarimizla ihtiyaclarimizi eksiklerimizi muhtacligimizi sena bildirmeye geldik sadece senden istiyoruz senden baska hic kimsemiz yok sen bizi kapindan bos cevirme burada dua eden butun arkadaslarimizin ve benim dualarimizi kabul eyle okudugumu salavatlari noksanlariyla kabul eyle yarabbim sen ol dersen hersey olur rabbim bizim kalbimizden gecenlerede ol de yuce rabbim AMİN LA İLAHE ILLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?