- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.141
Tamam canım benim. Eksik kalmasin istedim de ondam yazmak istedimOkuyor canim ozelden konusuyoruz yarina bitirebilecegini soyledi
canım allah razı olsun takip ettiğin için. ben o kadar yoğunum ki transfer koşturmacasından girip okuyamıyorum bile. sadece 5 dakika bildirim yapıp çıkıyorum.Canimumutlu2525 i gecen gun yanlis etiketlemistin sanki sonra ne oldu? okuyor mu listeye dahil mi degilse guzbaharin duasi eksik kalmasin. Tamamlayalim
aminnn allah razı olsun. hepimizin evlat isteyen tüm kardeşlerimin rabbim kucağımızı doldursun inşallahPatronicee cnm okudum rabbim kabul etsin G guzbahar inda isteyen hepinizin kucagini da hayirli saglikli salih evlatlarla doldursun
Canim benim Rabbim hepimizden razi olsuncanım allah razı olsun takip ettiğin için. ben o kadar yoğunum ki transfer koşturmacasından girip okuyamıyorum bile. sadece 5 dakika bildirim yapıp çıkıyorum.
Hayir canim G guzbahar in duasi tamam bitti ama @ozzge81 e gectigimizde 1 kisi eksik devam edecegimiz icin 444 duayla baslayip B busenebenimsenem in duasina kadar 444 sayi devam edecegiZ40 tane dahami okuyacagiz guzbahar için
aminnn rabbim hepinizden razı olsun. rabbim hepimizin duasını kabul etsin. hepimizi gönlümüzdekilerle mucizelendirsin inşallah... duamı duanız yüzü suyu hürmetine kabul edip beni evladıma kavuştursun. aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?