- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
- #2.041
Ben telden giriyorum canim en yukardaki adresi kopyala yapistir yapiyorum ama pc da nasil yapiliyo bilmiyomLink attım umarim başarmışimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben telden giriyorum canim en yukardaki adresi kopyala yapistir yapiyorum ama pc da nasil yapiliyo bilmiyomLink attım umarim başarmışimdir
bugün tamamlarım inşallah bitti sayabilirsin canımbraindamage Saksi_Degilim_Ben Sealand aysimason buttrfly whiterose00 C cemre y kizlarr nerelerdesiniz okudunuz mu unuttunuz mu
canım ben burdayım bir an önce başlamak istiyorum. Martın beşinde transferim var. nasipse martın 4 ü cuma gününe kadar okumamı bitirp duamı yaparsak çok mutlu olurum.Patronicee G guzbahar @ozzge81 @ygmrdmls @Cgpbas umutlu2525 @elzem__ ??? saydin78 evTik yeni listede olmak isteyen arkadaslar
Benimde martta tedavim baslayacak bende sabirsizlaniyorum vallahicanım ben burdayım bir an önce başlamak istiyorum. Martın beşinde transferim var. nasipse martın 4 ü cuma gününe kadar okumamı bitirp duamı yaparsak çok mutlu olurum.
aysimason sen misin bu nick den mi devam edeceksincanım mazeretliyim okuycam girmiyorum zannetmeyin
Canim okumaya basliyomuyuz ben tam anlamadimArkadaslar herkes okudugu sayiyi Patronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallübihil’ükadü,vetenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 444 sayı düşüyor duasi okunan 448 tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINA ACIKTIR"
1 - elzem__ =》
2- G guzbahar =》
3- @ozzge81 =》
4- ygmrdmls =》
5- @Cgpbas =》
6- umutlu2525 =》
7- Patronicee =》
8- saydin78 =》
9- evTik =》
10- braindamage =》
11-
12-
13-
aysimason sen misin bu nick den mi devam edeceksin
Pardon canim ya arkadasa ulasamiyordum msj atmis simdi banaCanım anlamadım ya ben benım mesajıma cvplama yapmışın ama etiketlediğin kişiyle bi bağlantım yok yani
Pardon canim ya arkadasa ulasamiyordum msj atmis simdi bana