- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.021
Suan 8 kisiyle baslatamam baslatsam bile 555 sayi dusuyo kisi basina bunu herkes kabul etmeyebilir ki cogumuz calisiyoruz baska topiklerde de dualari olan var kucuk bebekleri olanlar var yetistiremeyebilirlerArkadaşlar liste devam edecek mi sizden haber bekliyorum etmeyecekse kendim okumaya başlayacağım çünkü çok az zamanım kaldı
Peki ne zaman belli olur başlayıp başlamayacağıSuan 8 kisiyle baslatamam baslatsam bile 555 sayi dusuyo kisi basina bunu herkes kabul etmeyebilir ki cogumuz calisiyoruz baska topiklerde de dualari olan var kucuk bebekleri olanlar var yetistiremeyebilirler
Diger topiklerde paylastim ins.gelen arkadaslar olur baslarizPeki ne zaman belli olur başlayıp başlamayacağı
Amin canim hepimizin ins.sende helal et benden yana helal olsunCanim bitirdim duami. Allah kabul etsin Rabbim tez zaman hayırlı sağlıklı evlatlar versin. İsteyen herkese versin insallah. Ben listeye devam edemeyeceğim canim zorlaniyorum okumakta. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin. Rabbim duasiz bırakmasınPatronicee
Valla canim normalde bu kadar yavas degil ama bende anlamadim son arkadasta bi kaldi boylePatronicee bende katılmak istiyorum daha once de yazmıstım fakat sanki oldukça yavaş ilerliyor gibi yeni liste başlar mı ne zaman başlar acaba canım?
isterseniz ben yardım ederim, kaç okunması lazım100 okudum.bana yardım edecek olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?