- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #2.001
Valla canim 13 14 kisi olursak 4 gune yeni liste baslar 3 gunde bitiyor ama yetistiremeyenler oldugu icin bazen 5 gune sarkabiliyor tamamen okuma hizina bagli eger dedigim gibi olursa seninle sirami degisebilirimCan'ım kaç günde ne kadar okunuyor bir de ben yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum sıra bana ne Zaman gelir aceba eşim microtese ameliyatı olacağı için ona yetişsin istiyorum olmazsa zorlamayalım tabi
Bu liste 4 gune kadar falan bitecek canim eger simdiki gibi kalabalik olursa hemen baslaticam listeye ekledim seniPatronicee canım yeni listeniz ne zaman başlıyor? Yeni listeye mümkünse bende katılabilir miyim?
Tamam canım benim Allah razı olsun. SagolasınBu liste 4 gune kadar falan bitecek canim eger simdiki gibi kalabalik olursa hemen baslaticam listeye ekledim seni
Can'ım eğer sıramızı değiştirebilirsek ben de katılmak istiyorum hakka girmek de istemiyorum ama ameliyat öncesi de okunsun istiyorum. Beni eklersen sevinirim.Valla canim 13 14 kisi olursak 4 gune yeni liste baslar 3 gunde bitiyor ama yetistiremeyenler oldugu icin bazen 5 gune sarkabiliyor tamamen okuma hizina bagli eger dedigim gibi olursa seninle sirami degisebilirim
Haber bekliyorum canm bendePatronicee cnm cemrenin duasi bitti
Birde benim duamda eksikler vardi arkadaslar tamamladimi tamamlamadiysa kendim okuyayim eksik kalmasin
Tamamladım canımaysimason ozgenin 12 sini tamamladin mi canm? Saksi_Degilim_Ben cemrenin duasini tamamladin mi canm?
Canm aysimason tamamlamis saksi degilim bende den cevap bekliyorumPatronicee cnm cemrenin duasi bitti
Birde benim duamda eksikler vardi arkadaslar tamamladimi tamamlamadiysa kendim okuyayim eksik kalmasin
tamamladım canım am adiğerine başlayamadımCanm aysimason tamamlamis saksi degilim bende den cevap bekliyorum
Amin canım nerede hasta varsa rabbim ya şafi ismiyle şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?