- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi Patronicee
-
- #1.981
12 kaliyo canm bitti olarak yaziyorum devam ettigin icin..bitirdigin zaman soylersin yinedePatronicee 100 daha okudum canım
canım bir sonrakine geçin bitiremedim daha yarın tatilim bitiririm
Canım dua listeniz bitmiş tekrar başlayacak mı ve kişi alımı oluyor muArkadaslar herkes okudugu sayiyiPatronicee okudum yazsın
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.
”İnnallahe vemelaikete hüyü sallune alenne biyyiyaeyyühellezineamenusallüaleyhi vesellimuteslima.
ayeti okunur
Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz…
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallübihil’ükadü,ve tenfericübihil’kürabü,vetükdâbihil’havâicü,vetünâlübihir’regâibü,vehüsnül’havâtimi,veyüsteskal’ğamâmübivechihil’kerimi,ve alâ âlihi ve sahbihî fikülli lemhatin ve nefesin biaded-iküllimâ’lûmin lek.
okunan kişi C cemre y
okunacak dua sayısı 4444 kişi başına 342 sayı düşüyor duasi okunan 340 tane okuyacak"LISTE KISI ALIMINAKAPALIDIR"
1 -Patronicee =》
2- G guzbahar =》342 (bitirdi)
3-braindamage =》
4-hasbeee =》
5-Saksi_Degilim_Ben =》
6-sevdakusum =》
7-Sealand =》
8-aysimason =》
9-buttrfly =》
10-Kuzu_mm =》
11-whiterose00 =》
12- O Ozzgeee =》
13- C cemre y =》
C cemre y nin duasi;
Yeni listede suan 6 kisi var senide sayarsam 7 eger katilim olursa baslaticamCanım dua listeniz bitmiş tekrar başlayacak mı ve kişi alımı oluyor mu
Canım beni unutma yeni listedeYeni listede suan 6 kisi var senide sayarsam 7 eger katilim olursa baslaticam
2.siradasin canimCanım beni unutma yeni listede
Can'ım kaç günde ne kadar okunuyor bir de ben yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum sıra bana ne Zaman gelir aceba eşim microtese ameliyatı olacağı için ona yetişsin istiyorum olmazsa zorlamayalım tabiYeni listede suan 6 kisi var senide sayarsam 7 eger katilim olursa baslaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?