- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 düşersek
10 adet Ayetel kürsi okudum yanlış anlamadıysam.60 düşersek
hazal için kalan sayı 90
Yok canim ayeter kursi değil tefriciye okuyoruz salati tefriciye duası bu;10 adet Ayetel kürsi okudum yanlış anlamadıysam.
kalan sayı: 80
tekrardan düzelterek 10 adet salati tefriciye okudum.10 adet Ayetel kürsi okudum yanlış anlamadıysam.
Selenofil için 40 okudum kalan 40tekrardan düzelterek 10 adet salati tefriciye okudum.
40 da ben okudum bitti kızlarSelenofil için 40 okudum kalan 40
Canim hazal için humeyranaz okumamisti onu da okuduk bitti bu okuyacagimiz yani senin 30 okuyup dustugun sayi kim için
Hümeyranaz Hazal’ın için okumamıştı onu bitirdik benim içinde okuyamayacağını söylemişti braindamage okuduğu 30 benim için sayabiliriz hümeyranazın yerineCanim hazal için humeyranaz okumamisti onu da okuduk bitti bu okuyacagimiz yani senin 30 okuyup dustugun sayi kim için
Tamam canim senin için de okuyacağız braindamage hazalin sayısından düşeriz yazınca kafam karıştı simdi humeyranaz yerine senin için okuyoruzHümeyranaz Hazal’ın için okumamıştı onu bitirdik benim içinde okuyamayacağını söylemişti braindamage okuduğu 30 benim için sayabiliriz hümeyranazın yerine
75 okudum kalan 400Tamam canim senin için de okuyacağız braindamage hazalin sayısından düşeriz yazınca kafam karıştı simdi humeyranaz yerine senin için okuyoruz
30 okudu braindamage
Kalan sayı 525
50 aldım Kalan sayı 475
Tamam canım kişileri karıştırdım H HumeyraNaz yine okuyamayacağım dediği için onun yerine okumaya başlamıştım:)Canim hazal için humeyranaz okumamisti onu da okuduk bitti bu okuyacagimiz yani senin 30 okuyup dustugun sayi kim için
aynen hata bende yanlış söyledim:))))Tamam canim senin için de okuyacağız braindamage hazalin sayısından düşeriz yazınca kafam karıştı simdi humeyranaz yerine senin için okuyoruz
30 okudu braindamage
Kalan sayı 525
50 aldım Kalan sayı 475
50 okudum kalan 35075 okudum kalan 400
50 aldım50 okudum kalan 350
Elmas için 556 tane okudum Rabbim hayırlısı ile dualarini kabul etsin InşaAllahAllahım günahlarımı affet yaptığım ibadetleri kabul et yapamadığım ibadetleri yapmayı nasip et sağlıklı hayırlı bir ömür nasip et imanlı yaşayıp imanlı ölmeyi nasip et. Allahım çocuklarıma sana emanet ettim sağlıklı hayırlı namazlı abdestli bir ömür nasip et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip et imanlı bir yaşam imanlı bir ölüm nasip et...Allahım eşime namaz kılmayı nasip et işlerini hayırlı et helalinden bol kazançlar nasip et helal yolda harcamayı nasip et birbirimize olan sevgimizi muhabbetimizi arttır bizim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et...rahmetli olan yeğenim Muhammed Emre’nin kabrini nurlarla doldur ona rahmet et cennetlik kullarından eyle... burada bu duaya icabet edenlerin ne dileği ne isteği varsa sen hayırlı olanları kabullerin en güzeliyle kabul et rabbim ... AMİN