- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi braindamage
50kaldi canim bugun okumus say allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50kaldi canim bugun okumus say allah kabul etsin
Tamam canim ben bugün başlarım insaAllah Allah kabul etsinArkadaşlar namazımı kıldım ben duaya başlamak isterseniz başlayabilirsiniz şimdiden teşekkürler
Amin Teşekkür ederimTamam canim ben bugün başlarım insaAllah Allah kabul etsin
Canım kusura bakmayın sürekli bekletmeye başladım en iyisi haber verim dedim artik zor durumdayim günlük hayatıma bile devam edemicek kdr. Arkadaşa 105 tane okuyabildim devamını getirebilirseniz cok sevinirim devam edemicem galiba diğer arkadaş için de aynı şekilde devamini getirebilirseniz cok sevinirim haklarinizi helal edin haber vermek için geldim gebeligimin başındayım gerçekten zorlaniyorum nolur kusura bakmayın. Allah razı olsun herkesten Rabbim dualarinizi kabul etsin hepinizin..
Hayırlısı ile saglikla kucagina almayı nasip etsin Rabbim geçmiş olsun canim tamam inşaAllah biz aramızda paylaşarak okuruzCanım kusura bakmayın sürekli bekletmeye başladım en iyisi haber verim dedim artik zor durumdayim günlük hayatıma bile devam edemicek kdr. Arkadaşa 105 tane okuyabildim devamını getirebilirseniz cok sevinirim devam edemicem galiba diğer arkadaş için de aynı şekilde devamini getirebilirseniz cok sevinirim haklarinizi helal edin haber vermek için geldim gebeligimin başındayım gerçekten zorlaniyorum nolur kusura bakmayın. Allah razı olsun herkesten Rabbim dualarinizi kabul etsin hepinizin..
H HumeyraNaz Selenofil için 105 tane okumuş kalan 450Canım kusura bakmayın sürekli bekletmeye başladım en iyisi haber verim dedim artik zor durumdayim günlük hayatıma bile devam edemicek kdr. Arkadaşa 105 tane okuyabildim devamını getirebilirseniz cok sevinirim devam edemicem galiba diğer arkadaş için de aynı şekilde devamini getirebilirseniz cok sevinirim haklarinizi helal edin haber vermek için geldim gebeligimin başındayım gerçekten zorlaniyorum nolur kusura bakmayın. Allah razı olsun herkesten Rabbim dualarinizi kabul etsin hepinizin..
cok Geçmiş olsun canim kalan sayı 300 oldu o zamanSağolun kızlar kendim için 50 aldım çok kötü hastayim
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinAllahım günahlarımı affet yaptığım ibadetleri kabul et yapamadığım ibadetleri yapmayı nasip et sağlıklı hayırlı bir ömür nasip et imanlı yaşayıp imanlı ölmeyi nasip et. Allahım çocuklarıma sana emanet ettim sağlıklı hayırlı namazlı abdestli bir ömür nasip et hayırlı iş hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip et imanlı bir yaşam imanlı bir ölüm nasip et...Allahım eşime namaz kılmayı nasip et işlerini hayırlı et helalinden bol kazançlar nasip et helal yolda harcamayı nasip et birbirimize olan sevgimizi muhabbetimizi arttır bizim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et...rahmetli olan yeğenim Muhammed Emre’nin kabrini nurlarla doldur ona rahmet et cennetlik kullarından eyle... burada bu duaya icabet edenlerin ne dileği ne isteği varsa sen hayırlı olanları kabullerin en güzeliyle kabul et rabbim ... AMİN