- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi braindamage
Amin canım Allah razı olsunBu mübarek gün ve kandil gecesinde rabbim gönülden dilediğiniz tüm dualarınızı kabul ve makbul etsin kandiliniz ve cumanız hayırlara vesile olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsunBu mübarek gün ve kandil gecesinde rabbim gönülden dilediğiniz tüm dualarınızı kabul ve makbul etsin kandiliniz ve cumanız hayırlara vesile olsun
canim bana uyar çok iyi olur kızları etiketleyelim bildirim gitmiyor olabilir birde herkes duasinin yanında ismini de yazsa isme niyet alırızKızlar bugün her birimiz duamızı yazsak birer fetih ve yasin suresi okuyup topluca kendimize dua etsek uyar mı yada uyanlarla yapalım derim ne düşünürsünüz
Olur canımKızlar bugün her birimiz duamızı yazsak birer fetih ve yasin suresi okuyup topluca kendimize dua etsek uyar mı yada uyanlarla yapalım derim ne düşünürsünüz
100 okudum kalan 100Kizlar sağolun hepiniz Allah razı olsun hasta oldugum için hicbjseye hakim yoktu giremedim bi türlü bende 100 aldım 200 kaldim
Canım senin için 555 tane okudum Rabbim kabul etsin100 okudum kalan 100
Teşekkür ederim cnmCanım senin için 555 tane okudum Rabbim kabul etsin
Ben okumuştum canım yazmıştım da rabbim duanı yaşatsınArkadaşlar okumayanlar okusa benim duamıda bitirmiş olalım baya uzun sürdü
Selenofil da okudu galiba canimHerkese teşekkür ederim azınıza sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
braindamage cnm sende bi kontrol et istersen okumayan kaldıysa tamamlayalım sanırım okumayan Selenofil kaldı
Ben okumuştum etikette yapmıştım hattaHerkese teşekkür ederim azınıza sağlık rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
braindamage cnm sende bi kontrol et istersen okumayan kaldıysa tamamlayalım sanırım okumayan Selenofil kaldı
Allah razi olsun bitanem son zamanlarda karıştı unutmuşum benSelenofil canim H HumeyraNaz in yerine senin duan için toplamda aldığım 100 tefriciye yi de önceden okumuştum Rabbim kabul etsin InşaAllah
Tmm canım ben kaçırmışım demekki kusuruma bakma ALLAH razı olsunBen okumuştum etikette yapmıştım hatta
2 rekat hacet namazı kılıp duasını okuyup başlıyorsunuz Selatı tefriciye 4444 tane okunuyor belli bir süresi yok bildiğim kadarıylaDilek istek için hergün mü okunucak ne kadar süre okunucak ?