Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Kızçelerim takılamıyorum artık aranıza,bizim seminerler başladı,sabahtan akşama kadar hergün:KK5:
haliyle yorgun oluyorum geceleri burda olamıyorum pek.
uyuyo oluyorum.çok şükür ama herşey çok iyi gidiyo.kadrolarınada alındım:21::nazar:kpss defterni kapadım alese hazırlanıyorum,böyle yükselicem inş.

reptomim sen ne yaptın tatlım.başvurdunmu ücretli öğretmenliklere?

Kızçelerim takılamıyorum artık aranıza,bizim seminerler başladı,sabahtan akşama kadar hergün:KK5:
uyuyo oluyorum.çok şükür ama herşey çok iyi gidiyo.kadrolarınada alındım:21::nazar:kpss defterni kapadım alese hazırlanıyorum,böyle yükselicem inş.

kolay gelsin canım tatlı yorgunluk bunlar mutluysan yaptığın işten sorun yok Allah gönlüne göre versin istediğin yere kadar yükselebilirsin inşallah :)

Ben de ayni oyle bakiniyorum
Cidden kimse yok
E napiyorsun hazirlik var mi
erkenden bitirdim hazırlıkları yurt için falan :) bir iki kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım sonra tamamdır ay aldıklarımın hepsini ayrı koyuyorum ya bir garip :) ya canım sen yazmayınca ne yapıyorsun diye baktım şehit bebeğim diye konu okuyormuşsun gözyaşımı tutamadım :KK43:

canım ne guzel Allah daha da arttırsın basarını. cok ozendım vallahi sana. nasıl hemen alındın kız koleje?
daha basvuru baslamadı sanırım canım beklıyorum ıstee. of her seyım kpssye baglı yaa her seyyy

erkenden bitirdim hazırlıkları yurt için falan :) bir iki kıyafet daha almayı düşünüyorum bakalım sonra tamamdır ay aldıklarımın hepsini ayrı koyuyorum ya bir garip :) ya canım sen yazmayınca ne yapıyorsun diye baktım şehit bebeğim diye konu okuyormuşsun gözyaşımı tutamadım :KK43:

Nickini gorunce sayfasina girmistim de benim de yuregim aci cok

Seni simdi bir telas sarmissin yeni bir duzen dimi
Ay cnm nasil bittigini anlamayacaksin
Kiz sen benim memleketlimsin bu arada sakaryaliydin demi

ay kızlar dun bır topıcte sinirden catlayacaktım. ne gereksız tartısmalar var burada ya hu:KK47: konuyu arastırmadan gelmıs burada caka satıyor kımılerı. neyı tartıstıgını bıle bılmıyorlar. cevaplarını verdım de sustular bır sey de yazamıyorlar mantıklıca. ay delı oldum yaaa

ay kızlar dun bır topıcte sinirden catlayacaktım. ne gereksız tartısmalar var burada ya hu:KK47: konuyu arastırmadan gelmıs burada caka satıyor kımılerı. neyı tartıstıgını bıle bılmıyorlar. cevaplarını verdım de sustular bır sey de yazamıyorlar mantıklıca. ay delı oldum yaaa

Konuya tam vakif olmasamda goz ucuyla baktim
Aslanim ya helal
Bazen gerekuyor cevap vermek zaten insan duramiyor

X