Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ucretlıyı bılmıyorum aa onun ıcın de kpss puanı gerekıyor mu?

ortaam gelmiş,hoşgelmiş ösledim seni reptomim
canım ücretli için kpss puan falan gerekmiyor.
ben bi and lisesinde 2 yıldr çalışıyorum.bulundugun şehrin milli eğitim müdürlüğüne git başvuru taihlerini öğren.
ben onda başvurmadı hoş,yorulmayacaksan okul okul gez,yada ara.
ben gezdiğim 2.okulda işe alındım.
hemde evime 5 dk
mutlaka üstünde dur tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
agda yapıorum bi yandan geç dönüorum balım(sevdim bunu)
allah belasını versin kpssnin
varmı burda iyi fal bakan biri söyle dadanayaım ona

kız durumaya ellerın yapıs yapıs olmuyor mu mouse falan dokunuyorsun? ben yaptıgım zaman yuzum bıle yapısıyor

ay yerımsenıben:) ortaam hos geldım vallahı. dusuneyım bır. ama benım lısede egıtım vermem gerekıyor ya malum edebıyat. ama ılkogretıme falan basvursam kabul etmezler mı kı? Turkce ogretmenı olarak

ay yerımsenıben:) ortaam hos geldım vallahı. dusuneyım bır. ama benım lısede egıtım vermem gerekıyor ya malum edebıyat. ama ılkogretıme falan basvursam kabul etmezler mı kı? Turkce ogretmenı olarak

ortaaam bende lisedeyim,bu yıl atanamasam yine ordayım,lise güzeldir
sen ilköğretimmi istiyorsun?
geçen yıl ücretli edebiyat öğretmeni aradılar bulamadılar,sen istanbuldamısın?
istanbuldaysan daha şansın olur

yok bebegım ıstanbulda deglım. ya hanı ılk kez calısacagım ya dırekt lıseden baslarsam agır gelır. malum cocuklar benden buyukler. ılkogretımıde kolaylık acısından ıstıyorum sımdılık ama ucretı az degıl mı? benım erkek arkadasım 400e calısıyordu

Bende senin gibi düşünüyordum,mezun olur olmaz basladım,ama inan daha rahat ettim,daha çok saygı duyuyorlarücret ders saatine göre değişir tatlım.ben 850 alıyorum ordan.ders saatim fazlaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibi düşünüyordum,mezun olur olmaz basladım,ama inan daha rahat ettim,daha çok saygı duyuyorlarücret ders saatine göre değişir tatlım.ben 850 alıyorum ordan.ders saatim fazlaydı.

bayagı ıyı almıssın canım benım de olsun gıderım aslında ama edebıyatın ders saatı fazla olmaz heralde.
400 ıcınn de calısmaya degmez dıye dusunuyorum.
erkek arkadasım ıngılızce ogretmenı onun fazla olur dıye dusunmustum ama olmadı benım nasıl olur dıye dusunuyorum sımdı:26:

Okulda çalışan öğretmen sayısı fazla oluyor o bölğmlerde o yüzden haklısın tatlım:26:
benimde söyle olmuştu,genelde tek resim öğretmeni olur ya,hasta olmuş,izne ayrılmış 1 yıl,o gidince okulun tüm dersleri bana kaldı,2 yılda kadrosunu başka okula aldırdı.
devam ettim.
bu yıl olmasa yine ordayım.
bence sen yinede başvur,şans işi birazda

dogru tatlım
kac puan aldın sen kpss kazanır mısın bu yıl:26:

ıyı aksamlar canm dert topıklerıne bakınıyoruz. bızım derdımız bıze yetmezmıs gıbı
durumaya agda yaptı su an cevrım ıcı ama burada degıl

ıyı aksamlar canm dert topıklerıne bakınıyoruz. bızım derdımız bıze yetmezmıs gıbı
durumaya agda yaptı su an cevrım ıcı ama burada degıl

Tesadüfe bak bende yeni bitirdim şimdi

Öldüm bittim yahuu afedersiniz genital bölgemide aldım ilk kez bugün ağdayla, normalde jiletlerdim

Yok böyle bir can acısı Bir daha ne zaman alırım bilemiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…