Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Hoş ben ilk topice girince de yazdım ismimi reptomim tanit kendini deyince. Alışık değil bünye sanal muhabbete tabi

Evt cnm ya Pek sevmiyorum ama keske ayse falan olsaymış her daim güzel isimler mesela senin reptomim güzel bir insandan geliyor ismin anlamı da güzeldi tam hatırlayanlarım ama

Beni düşünsenize ezgi teyze ezgi anneanne çok komik kaciyor

yok kız ıyı gercekten . bari nickimı de soyleyım yazdım yazdım bır sey bulamayınca kaplumbagamın yemi geldı aklıma tabı o reptomin ben de reptomim yaptım :))))

bende sevgilime kızmıştım bakınıyordum bu siteye zaten uzun süredir takipçisiydim seviyoruz ama ne anlamı var diyordum kendi kendime sonra sevdimama yazdım adımı da :KK52:

kızlar ya hafıza kartım kayıp olmuş telefondan çıkarmıştım karıştırıyorlar diye şimdi baktım bulamadım sevgilimle olan resimlerim kendi mezuniyetim falan her şey vardı of ya
--ay buldum oh be cüzdanın en köşesine sıkışmış daha da çıkarmam telefonumdan kimseye de vermem telefonu :)

Son düzenleme:
kızlar ya hafıza kartım kayıp olmuş telefondan çıkarmıştım karıştırıyorlar diye şimdi baktım bulamadım sevgilimle olan resimlerim kendi mezuniyetim falan her şey vardı of ya
--ay buldum oh be cüzdanın en köşesine sıkışmış daha da çıkarmam telefonumdan kimseye de vermem telefonu :)

Tel e şifre koyabiliyor musun

X