Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ben sabah işe gideceğim ama hiç yatasaım yok cnm yaaa uykularım sapıttııı aşığım ondan mı acaba :KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9: oy kiyamam ben cumartesileri calismiyorum sükür zaten izinliyim 3 hafta :KK55: haha :KK9::KK9::KK9: ooo sen beni bi görsen ben nasil sapitim :KK17:
isimleri karistimalar, yanlis insanlari aramalar, birseyileri unutmalar oooo....

:KK9::KK9::KK9: oy kiyamam ben cumartesileri calismiyorum sükür zaten izinliyim 3 hafta :KK55: haha :KK9::KK9::KK9: ooo sen beni bi görsen ben nasil sapitim :KK17:
isimleri karistimalar, yanlis insanlari aramalar, birseyileri unutmalar oooo....

aşk insanın gözünü kör eder die bilirdim ama yanlılmışız baksana beynini körleştiriomuş düşünme gücümüzü mü kaybedioruz acaba pambıkım :KK9::KK9:

ben teeeee ramazanın son haftası izine çıkcam toplam 15 gün :KK43::KK43:

aşk insanın gözünü kör eder die bilirdim ama yanlılmışız baksana beynini körleştiriomuş düşünme gücümüzü mü kaybedioruz acaba pambıkım :KK9::KK9:

ben teeeee ramazanın son haftası izine çıkcam toplam 15 gün :KK43::KK43:

:KK1::KK1::KK1: galiba...

dogrudur ben allak bullak oluyorum dalgin oluyorum...

oyyy daha cok varmis yaaa...ama ben 8 aydir cikmadim bir sinavlardan önce izin almistim onlardada ders calistim :KK5: zaten isyerimde huzurumda yok iyice bunaldim iki hafta yalniz kalincada

:KK1::KK1::KK1: galiba...

dogrudur ben allak bullak oluyorum dalgin oluyorum...

oyyy daha cok varmis yaaa...ama ben 8 aydir cikmadim bir sinavlardan önce izin almistim onlardada ders calistim :KK5: zaten isyerimde huzurumda yok iyice bunaldim iki hafta yalniz kalincada

sen ne iş yapıosun ki cnm :KK16::KK16: aaaaa bak sende çok var dedin bnm hepten moralim bozuldu yaaaa :84::84: bende artık tatil yapmak istiorum ama yaaaaaa :84::84:

sen ne iş yapıosun ki cnm :KK16::KK16: aaaaa bak sende çok var dedin bnm hepten moralim bozuldu yaaaa :84::84: bende artık tatil yapmak istiorum ama yaaaaaa :84::84:

ayy tuh moralinimi bozdum simdi :KK5:

ben canim büroda calisiyorum bilim ve arastirma merkezinde muhasebede....

sayili gün cabuk gecer :KK8:

bende artik ailemin yanina gitmek istiyorum özledim valla bir haftadir. Birde burda hava berbat iyice moralim bozuluyo...

bozuldu işte moralim banane banane ne olcak şimdi :84:

zaten aşığım hassasım duygusalım depresifim agrasifim daha sayayım mı :84::84:

manyadım valllaaa gece gece az soraaa psikopata bağlıcam :KK60::KK60::KK60:

bozuldu işte moralim banane banane ne olcak şimdi :84:

zaten aşığım hassasım duygusalım depresifim agrasifim daha sayayım mı :84::84:

manyadım valllaaa gece gece az soraaa psikopata bağlıcam :KK60::KK60::KK60:

anam bi dokun bin ah isit :84::84::84: gözüm korktu vallah :KK9:

nasil gidiyo ask´la

anam bi dokun bin ah isit :84::84::84: gözüm korktu vallah :KK9:

nasil gidiyo ask´la

aşk herşeye rağmen bazen kızsak da kavga etsek te devam onsuz olmuo oda bana sensiz olmuo dio :KK1: pambıkım uykum geldi cnm bnm yaaa yatayım ben artık yarın gel gene devam ederiz azacık erken gel kız :KK70::KK70:

aşk herşeye rağmen bazen kızsak da kavga etsek te devam onsuz olmuo oda bana sensiz olmuo dio :KK1: pambıkım uykum geldi cnm bnm yaaa yatayım ben artık yarın gel gene devam ederiz azacık erken gel kız :KK70::KK70:

ohhh ohhhhhhhhhh allah bozmasin :KK24: darisi basima hehe :KK69:

tamam canim yarin nasilsa evdeyim tüm islerimi bitirdikten sonra gelirim hemencecik..

sana iyi geceler öptüm :KK54:

ohhh ohhhhhhhhhh allah bozmasin :KK24: darisi basima hehe :KK69:

tamam canim yarin nasilsa evdeyim tüm islerimi bitirdikten sonra gelirim hemencecik..

sana iyi geceler öptüm :KK54:

ben işteim ve bi bakim dedim topiğime geldim cnm ama sen daha uyuyosundur ohhhhhhh yat bakalım :KK54::KK54:

ben işteim ve bi bakim dedim topiğime geldim cnm ama sen daha uyuyosundur ohhhhhhh yat bakalım :KK54::KK54:

günaydin canim :KK8: hehe evet yeni kalktim henüz :KK55:

Sana kolay gelsin bende birazdan temizlige basliycam birde yavas yavas hazirlanmam lazim hic bisiyim hazir degil :KK22:

X