- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
cok iyi olur canim cünkü benimde hic uykum yok
ben sabah işe gideceğim ama hiç yatasaım yok cnm yaaa uykularım sapıttııı aşığım ondan mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok iyi olur canim cünkü benimde hic uykum yok
ben sabah işe gideceğim ama hiç yatasaım yok cnm yaaa uykularım sapıttııı aşığım ondan mı acaba
oy kiyamam ben cumartesileri calismiyorum sükür zaten izinliyim 3 hafta haha ooo sen beni bi görsen ben nasil sapitim
isimleri karistimalar, yanlis insanlari aramalar, birseyileri unutmalar oooo....
oy kiyamam ben cumartesileri calismiyorum sükür zaten izinliyim 3 hafta haha ooo sen beni bi görsen ben nasil sapitim
isimleri karistimalar, yanlis insanlari aramalar, birseyileri unutmalar oooo....
aşk insanın gözünü kör eder die bilirdim ama yanlılmışız baksana beynini körleştiriomuş düşünme gücümüzü mü kaybedioruz acaba pambıkım
ben teeeee ramazanın son haftası izine çıkcam toplam 15 gün
galiba...
dogrudur ben allak bullak oluyorum dalgin oluyorum...
oyyy daha cok varmis yaaa...ama ben 8 aydir cikmadim bir sinavlardan önce izin almistim onlardada ders calistim zaten isyerimde huzurumda yok iyice bunaldim iki hafta yalniz kalincada
sen ne iş yapıosun ki cnm aaaaa bak sende çok var dedin bnm hepten moralim bozuldu yaaaa :84::84: bende artık tatil yapmak istiorum ama yaaaaaa :84::84:
bozuldu işte moralim banane banane ne olcak şimdi :84:
zaten aşığım hassasım duygusalım depresifim agrasifim daha sayayım mı :84::84:
manyadım valllaaa gece gece az soraaa psikopata bağlıcam
anam bi dokun bin ah isit :84::84::84: gözüm korktu vallah
nasil gidiyo ask´la
aşk herşeye rağmen bazen kızsak da kavga etsek te devam onsuz olmuo oda bana sensiz olmuo dio pambıkım uykum geldi cnm bnm yaaa yatayım ben artık yarın gel gene devam ederiz azacık erken gel kız
ohhh ohhhhhhhhhh allah bozmasin darisi basima hehe
tamam canim yarin nasilsa evdeyim tüm islerimi bitirdikten sonra gelirim hemencecik..
sana iyi geceler öptüm
ben işteim ve bi bakim dedim topiğime geldim cnm ama sen daha uyuyosundur ohhhhhhh yat bakalım
günaydin canim hehe evet yeni kalktim henüz
Sana kolay gelsin bende birazdan temizlige basliycam birde yavas yavas hazirlanmam lazim hic bisiyim hazir degil
culiam topicin hayırlı olsun kuzuu
canım adaşımmmmmm hayırlı olsun bol sohbetler
KK'nın tadı kalmamış
Ben gittim diye sanırsam
beni özledin mi julya?
kocam istanbula gitti bugün çok kaldım kk'da