Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

yatkalrını yaptım kızları nete saldım kendi bilgisayarımı aldım geçtim odama :) Kızlar hala ayaktalar. Yorulmuşum bugün

bugün sitelere gittik kapalı balkonumuza kütüphne yaptırmak istiyorduk 1.60 mt uzunluğunda dolaba 900 lira fiyat verdiler :KK14:

bir kaç yere sorduk en son 650 liraya bıraktılar. çok pahalı yaaa

herkese hayırlı pazarlar cemremiz şimdi fransa yollarındadır iyi yolculuklar kuzuma :KK69::KK69:

herkese hayırlı pazarlar cemremiz şimdi fransa yollarındadır iyi yolculuklar kuzuma :KK69::KK69:

saol kuzum
trendeyim şimdi nete girebiliyorum ama hiç iyi değil çok yavaş ve sürekli kopuyor, demin sirkencubine mesaj attım o sırada sen de yollamışsın :) 10 dakka beklemek gerektiği için sana atamadım
:KK69::KK69:

saol kuzum
trendeyim şimdi nete girebiliyorum ama hiç iyi değil çok yavaş ve sürekli kopuyor, demin sirkencubine mesaj attım o sırada sen de yollamışsın :) 10 dakka beklemek gerektiği için sana atamadım
:KK69::KK69:

tmm cnm olsun napalım ama özlicez seni çok fırsat buldukça gel olur mu enişteyi de bıraktın evde ohhhhhhh eğlen çoşşşş kuzum :KK16::KK16:

evde bırakmadım canım yanımda o da
gelcem arada, belki de hep, yaptıklarımı eklerim umarım

enişte de mi gelio ben yanlız gidiosun sanmıştım cemrecim olsun kocişinle gezersin sende inşallah hep gelirsin gece sohbetlerimz hep devam eder cnm demi

enişte de mi gelio ben yanlız gidiosun sanmıştım cemrecim olsun kocişinle gezersin sende inşallah hep gelirsin gece sohbetlerimz hep devam eder cnm demi

Canım şimdi biz bir aylın ev kiraladık
Evde internet var
Ama sınırsız mı değil mi bilmiyorum, O yüzden bir şey diyemiyorum
Çünkü işler için ve çeviriler için sürekli nete girmek zorundayız, kotayı bunlara kullanmak durumunda kalabiliriz
Ben bijoux kursuna gidicem, takı tasarımı tarzı bir şey, kociş evde oturcak, bir de birlikte şarap eğitimine gidicez :KK52::KK52: kaptım getirdim onu da
Eğer becerebilirsem güzel şeyler, sana da yaparım julia'm :KK69::KK69:

Canım şimdi biz bir aylın ev kiraladık
Evde internet var
Ama sınırsız mı değil mi bilmiyorum, O yüzden bir şey diyemiyorum
Çünkü işler için ve çeviriler için sürekli nete girmek zorundayız, kotayı bunlara kullanmak durumunda kalabiliriz
Ben bijoux kursuna gidicem, takı tasarımı tarzı bir şey, kociş evde oturcak, bir de birlikte şarap eğitimine gidicez :KK52::KK52: kaptım getirdim onu da
Eğer becerebilirsem güzel şeyler, sana da yaparım julia'm :KK69::KK69:

inşallah sınırsızdır cnm yaa =) aaaa bana da takı yapcan mı en sevdiğim şey :90::90:

inşallah sınırsızdır cnm yaa =) aaaa bana da takı yapcan mı en sevdiğim şey :90::90:

Umarım sınırsızdır
sınırsız değilse de gündüz bir görünüp kaçarım yine :KK52::KK52:

julya iki dakka sonra albümüme bakar mısın bir şey eklicem adını biliyor musun
ben türkçesini bilmiyorum bunun :KK52:

Sana da takı yaparım istediğin renk istediğin çeşit :21::21:
Ama istanbula gelip sana yollamam bir az zaman alır ancak 1-2 ay sonra sana ulaşır :KK71:

X