- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
gece girer anlatırım burda oluranız of hem snrlendm hem canm skldı malum şahıs:sevgilim:84:
sefgülüler hep böle bende sinirliyim biraz ama çaktırmıom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece girer anlatırım burda oluranız of hem snrlendm hem canm skldı malum şahıs:sevgilim:84:
Hilalin resimlerini gördün mü cemre?
Hilalin resimlerini gördün mü cemre?
vallahi ben 22 yada 23 yaşında bir genç kız zannettim maşallah sana anne mi dicek cemre
yok canım daha neler
aramızda çok az yaş farkı var zaten
ama sahiplenip evde istemen çok güzel bir davranış cemrecimmmm ne insanlar var evde istemem die ttutturuo :78::78:
göbeği var dedınya cemre hilalin bir gorsenız oda dıorum ustunu cekebılmıs anca
adını bile andırmıyor...
ama sahiplenip evde istemen çok güzel bir davranış cemrecimmmm ne insanlar var evde istemem die ttutturuo :78::78:
hilali oldum olası sevmem zaten çok itici kendini sexü sanan ama asla sexi olmayan bir kadın
hilali oldum olası sevmem zaten çok itici kendini sexü sanan ama asla sexi olmayan bir kadın
aynen öle hamidecim örnek bir davranış cemreminki aferin kuzuma
aynen valla ama genelı öyle zaten herkes kendını bısı zanneder
ben de istemiyorum da napalım sokağa atcak halimiz yok
ama neden istemiosun günahsız yawru yaaa annesi babası bir cahillik etti ise onun ne kabahatiii var sakın yüz çevirme ona arkadas gibi olmaya çalış cemreee bak eminim ben ne kadarda ii anlaşacaksınız
biraz köylü
ben daha güzelim
ben daha güzelim
selam kıslarrrr nasılsınız :)
ben ben daha güzelimm
selam kıslarrrr nasılsınız :)