- 8 Nisan 2010
- 6.859
- 13
demekki senden korkuolarnerden gelmiş ki bu ürünler kokoş kaynanana :76::76:
amin ccnm duş al uyu dedim ama bakalım yorgun hissediorum kendimi zor duş alırım dedi ama inş alır
üzülme bebeğim ama
geçer elbet
mide bulantısı hıcbıseye benzemıyor canım ya aksam aynı durum bende de vardı ne uyuyabılıyorum ne kıpırdayabılıyorum cok zor bır durumdus almak gercekten rahatlatıyor ama bana en cok sıcak corba falan ıcmek yarıyorrr
sipariş vermiş birisine de o getirmiş
sırları açıklamıyor
mide bulantısı hıcbıseye benzemıyor canım ya aksam aynı durum bende de vardı ne uyuyabılıyorum ne kıpırdayabılıyorum cok zor bır durumdus almak gercekten rahatlatıyor ama bana en cok sıcak corba falan ıcmek yarıyorrr
açıklamasın boşver kaptınız nasılsa kadına kaldı mı bari hiç
geçer tabi cnm da bnm sefgülüüü pek bi nazlı oliiiii hastalanınca kuzum bana bi hanım lazım artık dio sen lazımsın banabakamıom ben kendime dio az önce
annesi bir kaşık limon vermiş direk lavaboya koşmuş bitanem yaaaaaa
gerçekten çok kötü mide bulantısı
ben hamileyken çok midem bulandı yemek de yiyemedim 2 ayda inanılmaz zayıfladım 39 kiloya düştüm
sonra da hastaneye yattım zaten
kalmış
o da bakmadan, seçmeden almış birini, sırf kapabilmek için
eşim dalga geçiyo bizimle
minicik şey için bir de birbirinizi parçalasaydınız oldu olacak diyor
anlaşılan beceriklisin julia :))
ben yemek bile yapmıyorum evdezavallı kocacığım
ama benim kocam da çok nazlı, bazen şımarıyo, dövesim geliyo
senn çocuğun mu var cemre :26::26:
o minicik şeyler bayanlar için çok şey ifade edio bi kerem deseydin
biraz bişiler biliom ama yapa yapa alışırım herhalde yaa hamur işinde daha iyidirim
yok canım, kaybettim malesef
çocuk doğurup nasıl böyle çöp gibi olcam daha juliamanken gibi gacıyım azcık da mütevazi olsam güzel olcak ama
sen anlamazsın dedim
ben kek yapıp un koymayı unutmuştum
aaa öle deme kız şuan 3 çocuk annesi halam var 40 küsür yaşında ve sadece 55 kilo
inanamıorum zavallı eniştecimmmm yaaa aç kalcak adam
offf
yesek keşke
saol julia'm
annesi bir kaşık limon vermiş direk lavaboya koşmuş bitanem yaaaaaa