Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

amin ccnm duş al uyu dedim ama bakalım yorgun hissediorum kendimi zor duş alırım dedi ama inş alır :KK5::KK5:

mide bulantısı hıcbıseye benzemıyor canım ya aksam aynı durum bende de vardı ne uyuyabılıyorum ne kıpırdayabılıyorum cok zor bır durum :KK59: dus almak gercekten rahatlatıyor ama bana en cok sıcak corba falan ıcmek yarıyorrr :KK1:

mide bulantısı hıcbıseye benzemıyor canım ya aksam aynı durum bende de vardı ne uyuyabılıyorum ne kıpırdayabılıyorum cok zor bır durum :KK59: dus almak gercekten rahatlatıyor ama bana en cok sıcak corba falan ıcmek yarıyorrr :KK1:

annesi bir kaşık limon vermiş direk lavaboya koşmuş bitanem yaaaaaa :KK14::KK14:

gerçekten çok kötü mide bulantısı :KK50::KK50:
ben hamileyken çok midem bulandı yemek de yiyemedim 2 ayda inanılmaz zayıfladım 39 kiloya düştüm :KK50:
sonra da hastaneye yattım zaten :KK31:

açıklamasın boşver kaptınız nasılsa kadına kaldı mı bari hiç :KK8::KK8:

kalmış :KK52:
o da bakmadan, seçmeden almış birini, sırf kapabilmek için :KK52:
eşim dalga geçiyo bizimle
minicik şey için bir de birbirinizi parçalasaydınız oldu olacak diyor :KK52:

geçer tabi cnm da bnm sefgülüüü pek bi nazlı oliiiii hastalanınca kuzum bana bi hanım lazım artık dio sen lazımsın bana :KK69::KK69:bakamıom ben kendime dio az önce

annesi bir kaşık limon vermiş direk lavaboya koşmuş bitanem yaaaaaa :KK14::KK14:

anlaşılan beceriklisin julia :))
ben yemek bile yapmıyorum evde :KK50: zavallı kocacığım:KK50::KK50:

ama benim kocam da çok nazlı, bazen şımarıyo, dövesim geliyo :KK22:

kalmış :KK52:
o da bakmadan, seçmeden almış birini, sırf kapabilmek için :KK52:
eşim dalga geçiyo bizimle
minicik şey için bir de birbirinizi parçalasaydınız oldu olacak diyor :KK52:

o minicik şeyler bayanlar için çok şey ifade edio bi kerem deseydin :63::63:

anlaşılan beceriklisin julia :))
ben yemek bile yapmıyorum evde :KK50: zavallı kocacığım:KK50::KK50:

ama benim kocam da çok nazlı, bazen şımarıyo, dövesim geliyo :KK22:

biraz bişiler biliom ama yapa yapa alışırım herhalde yaa hamur işinde daha iyidirim

yok canım, kaybettim malesef :KK50:
çocuk doğurup nasıl böyle çöp gibi olcam daha julia :KK52: manken gibi gacıyım :KK23::KK23: azcık da mütevazi olsam güzel olcak ama :KK52::KK52:

sen anlamazsın dedim :KK37::KK37:

aaa öle deme kız şuan 3 çocuk annesi halam var 40 küsür yaşında ve sadece 55 kilo :KK23::KK23:

cemre bak sana ne getirdim kuzum :KK52::KK52:

$uzum1-1412.jpg

X