Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne olsun cnm yaaaa aaaaa sen biliomusun bilmiorum askerimi aldım tamamen askerlikten artık o bir hürgeneral ve loca kankamından gidişine çok üzüldüm

aa konuşmuştuk daha önce di mi şimdi hatırladım o zaman gün sayıyordun hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sizi hiç
loca'ya ben de çok üzüldüm ya

24 saat çalışıyorum yemin ederim
Büyük adada iskeleli yalı arayan müşteri
Öf buldum bi ev gayette güzel, sahibi az indirim yapsa da bu adam bu evi alsa
ben de komisyonumu alsam

ohhhh emlakcılık karlı iş mi bende mi atılsam acep

aa konuşmuştuk daha önce di mi şimdi hatırladım o zaman gün sayıyordun hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sizi hiç
loca'ya ben de çok üzüldüm ya

evet cnm konuşmuştuk ben yatayım artık domişim yarın görüşürüz iii geceler

cemrecim dominacım ebrucum baharcım iiii geceler

ohhhh emlakcılık karlı iş mi bende mi atılsam acep

çevre varsa reklam yapabileceksen çok karlı iş
ben daha 22 yaşındayım 4 tane evim var, biri miras ama.
çok para kazandırıyor hemde piyasayı biliyorsun, arada çok çok cazip evler çıkıyor aciliyetten falan, ilk senin haberin oluyor. 65 bine alıp 2 ay sonra tek çivi çakmadan 95 bine sattığım ev var mesela

Julia cım ben yatıyorum artık sohbet etmek nasıp olmadı yarın aksam ınsallah :)) suanda elımdekı pc de cok yavas sınır oldum bısey yapamıyorum ( opuyorum cok senı kendıne ıı bak canım ıı geceler

süpermiş cnm yaaaaa düşünmek gerek ama böle işe atılmadan önce

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerr. cemre acibademmde kiralik satilik ev varmi ya:))))))

Son düzenleme:

iiiiiiiiii geceler cnm bende yatıorum zaten

ben kursa gittim 1,5 aylık ^^
istersen başka zaman detaylı konuşabiliriz, şimdi yatacaksın sanırım :)

evet cnm sabah erken kalkmam gerek iş yerimi açacağım da ama bu konuyu yarın gece detaylı konuşalım cnmm ii geceler

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerr. cemrem acibademmde kiralik satilik ev varmi ya:))))))

şuan berlindeyim canım türkiyede ne oldu ne bitti bu sırada inan hiç haberim yok
ben gelene kadar bulamazsan ben gelince bulurum sana hem de komisyonsuz ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…