Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne olsun cnm yaaaa aaaaa sen biliomusun bilmiorum askerimi aldım tamamen askerlikten artık o bir hürgeneral :KK12::KK12: ve loca kankamından gidişine çok üzüldüm :KK43::KK43:

aa konuşmuştuk daha önce di mi şimdi hatırladım o zaman gün sayıyordun :KK31: hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sizi hiç :KK16:
loca'ya ben de çok üzüldüm ya :KK59:

24 saat çalışıyorum yemin ederim :KK52::KK52:
Büyük adada iskeleli yalı arayan müşteri :KK52::KK52:
Öf buldum bi ev gayette güzel, sahibi az indirim yapsa da bu adam bu evi alsa
ben de komisyonumu alsam :KK31:

ohhhh emlakcılık karlı iş mi bende mi atılsam acep :KK60::KK60:

aa konuşmuştuk daha önce di mi şimdi hatırladım o zaman gün sayıyordun :KK31: hayırlı olsun canım Allah bir daha ayırmasın sizi hiç :KK16:
loca'ya ben de çok üzüldüm ya :KK59:

evet cnm konuşmuştuk :KK16: ben yatayım artık domişim yarın görüşürüz iii geceler :KK61::KK61::KK54::KK54:

ohhhh emlakcılık karlı iş mi bende mi atılsam acep :KK60::KK60:

çevre varsa reklam yapabileceksen çok karlı iş
ben daha 22 yaşındayım 4 tane evim var, biri miras ama.
çok para kazandırıyor hemde piyasayı biliyorsun, arada çok çok cazip evler çıkıyor aciliyetten falan, ilk senin haberin oluyor. 65 bine alıp 2 ay sonra tek çivi çakmadan 95 bine sattığım ev var mesela :KK76:

Julia cım ben yatıyorum artık sohbet etmek nasıp olmadı yarın aksam ınsallah :)) suanda elımdekı pc de cok yavas sınır oldum bısey yapamıyorum :KK43:( opuyorum cok senı kendıne ıı bak canım ıı geceler :KK3:

çevre varsa reklam yapabileceksen çok karlı iş
ben daha 22 yaşındayım 4 tane evim var, biri miras ama.
çok para kazandırıyor hemde piyasayı biliyorsun, arada çok çok cazip evler çıkıyor aciliyetten falan, ilk senin haberin oluyor. 65 bine alıp 2 ay sonra tek çivi çakmadan 95 bine sattığım ev var mesela :KK76:

süpermiş cnm yaaaaa düşünmek gerek ama böle işe atılmadan önce :KK59::KK59:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerr. cemre acibademmde kiralik satilik ev varmi ya:))))))

Son düzenleme:
Julia cım ben yatıyorum artık sohbet etmek nasıp olmadı yarın aksam ınsallah :)) suanda elımdekı pc de cok yavas sınır oldum bısey yapamıyorum :KK43:( opuyorum cok senı kendıne ıı bak canım ıı geceler :KK3:

iiiiiiiiii geceler cnm bende yatıorum zaten :KK70::KK70:

ben kursa gittim 1,5 aylık ^^
istersen başka zaman detaylı konuşabiliriz, şimdi yatacaksın sanırım :)

evet cnm sabah erken kalkmam gerek iş yerimi açacağım da :KK16::KK16: ama bu konuyu yarın gece detaylı konuşalım cnmm ii geceler :KK16::KK16:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerr. cemrem acibademmde kiralik satilik ev varmi ya:))))))

şuan berlindeyim canım türkiyede ne oldu ne bitti bu sırada inan hiç haberim yok :KK52:
ben gelene kadar bulamazsan ben gelince bulurum sana :KK17: hem de komisyonsuz ^^

X